Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in Schaerbeek, o suburbie cunoscuta pentru comunitatea insemnata de migranti

B1 B1,
Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in Schaerbeek, o suburbie cunoscuta pentru comunitatea insemnata de migranti

Autoritatile belgiene au efectuat, luni noapte, mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles, zona locuita de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si. continuă pe B1

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles

Autoritatile belgiene au condus luni noaptea mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles. Cel putin o persoana a fost retinuta in urma operatiunilor fortelor de ordine, in vreme ce mai multe strazi au fost inchise in Schaerbeek, o suburbie locuita de o comunitate diversa de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si romani, transmite Russia Today.

NOU ATAC iN ANKARA. Politia turca a arestat un individ care a tras mai multe focuri de arma langa ambasada SUA

Politia turca a arestat un barbat care a tras mai multe focuri de arma in aer langa ambasada SUA din Ankara, si asta la cateva ore dupa ce ambasadorul rus a fost asasinat, intr-o galerie de.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara, in care vizibilitatea este redusa.

Brigada Rutiera: Ceata si polei pe mai multe artere din Capitala, vizibilitate sub 50 de metri

In municipiul Bucuresti, pe mai multe artere rutiere se circula in conditii de ceata, iar, din cauza temperaturilor scazute, pe suprafata carosabila s-a format polei, anunta Brigada Rutiera.

Analist CIA: SUA a facut mai multe greseli in legatura cu Saddam Hussein si cu Irakul

SUA a inteles gresit intentiile lui Saddam Hussein si ale Irakului, spune un analist CIA, care l-a interogat pe fostul dictator. John Nixon a avut numeroase conversatii cu fostul lider si acum afirma ca americanii au facut mai multe confuzii atunci cand au intervenit in Irak, relateaza publicatia britanica The Independent.

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei din Botosani si Suceava au fost prinsi(VIDEO)

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei au fost prinsi de politisti. Unul dintre indivizi a fost capturat in Botosani, iar ceilalti doi in Suceava. Talharii vanau bani,.

Crima oribila: prostituata Lucica, ucisa cu mai multe lovituri de cutit. Principalul suspect, audiat de politisti

Crima oribila, petrecuta marti dimineata, intr-o baraca de pe Soseaua Varinata Nord! O prostituata, in varsta de 31 de ani, a fost ucisa cu sange rece de un barbat cu 10 ani mai in varsta. Cadavrul femeii a fost gasit de politisti intr-o balta de sange, marti dimineata, in jurul orei 07.

Sapte persoane au fost retinute pentru talharie. Au lovit proprietara casei cu pumnii in fata si au deposedat-o de mai multe bunuri VIDEO

Sapte persoane cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani au fost retinute joi, 15 decembrie, de catre politie. Acestea sunt invinuite ca ar fi jefuit casa unei femei. Dupa ce au spart geamul locuintei si au imobilizat proprietara casei lovind-o in fata, talharii au sustras mai mule bunuri, valoarea carora este estimata la circa 10. 000 lei.

STUDIU Tot mai multe companii fac cadou angajatilor vacante de Sarbatori

In ultimii doi ani a crescut cu peste 60% cererea pentru vacante care urmeaza sa fie facute cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna, in principal de catre companii angajatilor. Asa arata cel mai recent studiu facut de unul dintre cei mai mari operatori din turismul romanesc.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )