Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de ceata in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara, in care vizibilitatea este redusa. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata. Cum circuli cand vizibilitatea scade, sfaturi de la politisti pentru a evita accidentele

Mai multe judete din tara, printre care si Calarasiul se afla sub cod galben de ceata pana la orele pranzului. Fenomenul determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar izolat sunt conditii pentru formarea de polei. Politistii de la Centrul Infotrafic ii sfatuiesc pe soferi sa adapteze, in primul rand, viteza, la conditiile de drum.

Cod galben de ceata in sase judete din sudul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, avertizari Cod galben de ceata pentru sase judete din sudul tarii, unde vizibilitatea poate scadea izolat sub 50 de metri, iar local sub 200 de metri, fiind posibil sa se formeze si polei.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata in sapte judete din sudul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru sapte judete din sudul tarii, unde vizibilitatea poate scadea izolat sub 50 de metri, iar local sub 200 de metri, fiind posibil sa se formeze si polei.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata, marti dimineata, in trei judete

Meteorologii au instituit cod galben de ceata densa, luni dimineata, in trei judete. Vizibilitatea va scadea local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Brigada Rutiera: Ceata si polei pe mai multe artere din Capitala, vizibilitate sub 50 de metri

In municipiul Bucuresti, pe mai multe artere rutiere se circula in conditii de ceata, iar, din cauza temperaturilor scazute, pe suprafata carosabila s-a format polei, anunta Brigada Rutiera.

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in Schaerbeek, o suburbie cunoscuta pentru comunitatea insemnata de migranti

Autoritatile belgiene au efectuat, luni noapte, mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles, zona locuita de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si.

NOU ATAC iN ANKARA. Politia turca a arestat un individ care a tras mai multe focuri de arma langa ambasada SUA

Politia turca a arestat un barbat care a tras mai multe focuri de arma in aer langa ambasada SUA din Ankara, si asta la cateva ore dupa ce ambasadorul rus a fost asasinat, intr-o galerie de.

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles

Autoritatile belgiene au condus luni noaptea mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles. Cel putin o persoana a fost retinuta in urma operatiunilor fortelor de ordine, in vreme ce mai multe strazi au fost inchise in Schaerbeek, o suburbie locuita de o comunitate diversa de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si romani, transmite Russia Today.

Analist CIA: SUA a facut mai multe greseli in legatura cu Saddam Hussein si cu Irakul

SUA a inteles gresit intentiile lui Saddam Hussein si ale Irakului, spune un analist CIA, care l-a interogat pe fostul dictator. John Nixon a avut numeroase conversatii cu fostul lider si acum afirma ca americanii au facut mai multe confuzii atunci cand au intervenit in Irak, relateaza publicatia britanica The Independent.

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei din Botosani si Suceava au fost prinsi(VIDEO)

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei au fost prinsi de politisti. Unul dintre indivizi a fost capturat in Botosani, iar ceilalti doi in Suceava. Talharii vanau bani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )