Libnet.ro
UNICEF

11:30

Autoritatile cerceteaza cazul persoanelor care au montat 500 de cruci in semn de protest fata de construirea moscheei (VIDEO)

B1 B1,
Autoritatile cerceteaza cazul persoanelor care au montat 500 de cruci in semn de protest fata de construirea moscheei (VIDEO)

Gestul celor care au montat 500 de cruci in Bucuresti, ca semn de protest fata de construirea Moscheei din zona Romexpo, a ajuns in atentia autoritatilor, informeaza B1 TV. Manifestantii ar putea fi. continuă pe B1

MAE transmite condoleante familiilor persoanelor care si-au pierdut viata in urma cutremurelor din Japonia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite condoleante familiilor persoanelor care si-au pierdut viata in urma cutremurelor din Japonia, soldate cu numeroase victime si pagube materiale.

Cazul Bodnariu: Doi ministri norvegieni avertizeaza ca presiunile din partea politicienilor nationali sau a persoanelor care duc campanii locale sau internationale nu sunt luate in considerare intr-un caz individual

Ministrii norvegieni ai Copiilor si ai Afacerilor UE au transmis presei un articol comun, in contextul situatiei familie Bodnariu, in care precizeaza ca presiunile din partea politicienilor.

Studiu: Doua treimi dintre germani se opun deciziei lui Merkel, in cazul comediantului care l-a ironizat pe Erdogan

Doua treimi din cetatenii germani nu sunt de acord cu decizia cancelarului Angela Merkel, in cazul comediantului Jan Boehmermann, acuzat de autoritatile turce ca l-a insultat pe presedintele turc Erdogan in cadrul emisiunii sale televizate.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )