Libnet.ro
UNICEF

20:45

Autoritatile din Buzau raporteaza un numar record de pacienti diagnosticati cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Autoritatile din Buzau raporteaza un numar record de pacienti diagnosticati cu Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica raporteaza un numar record de imbolnaviri in judetul Buzau, bilantul indicand 727 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore, la Buzau au fost confirmate 45 de cazuri noi. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Numar record de decese in Iran: 221 de morti raportati intr-o singura zi

Iranul raporteaza un nou numar record de decese de o singura zi inregistrate la persiane infactate cu noul coronavirus, respectiv 221, pe fondul cresterii cazurilor in ultimele saptamani. Din pacate, in.

Numar record de infectari! Pragul de 30.000 de imbolnaviri a fost depasit - 555 cazuri numai in ultimele 24 de ore

Pana astazi, 8 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 30. 175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22. 284 au fost externate, dintre care 20. 799 de pacienti vindecati si 1. 485 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

Numar record de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. Spitalele raman fara paturi libere si fara medici

Alte 15 cadre medicale de la Spitalul de Urgenta din Galati au fost diagnosticate cu COVID-19. Patru sectii ale unitatii medicale au fost inchise si nu se mai primesc decat cazurile de urgenta.

Patru romani ar fi obtinut circa 1,6 milioane de euro dupa ce au postat anunturi false pe diferite site-uri Ordinul de ancheta, emis de autoritatile din Italia

Politia Romana anunta destructurarea unei grupari formate din patru romani care in perioada ianuarie 2018 - aprilie 2019 ar fi comis fraude informatice prin intermediul mai multor platforme online, prin postarea de oferte false. Ei ar fi creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )