Libnet.ro
UNICEF

17:45

Numar record de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. Spitalele raman fara paturi libere si fara medici

Adevărul Adevărul,
Numar record de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. Spitalele raman fara paturi libere si fara medici

Alte 15 cadre medicale de la Spitalul de Urgenta din Galati au fost diagnosticate cu COVID-19. Patru sectii ale unitatii medicale au fost inchise si nu se mai primesc decat cazurile de urgenta. continuă pe Adevărul

Creste numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau

Dupa doua zile de relativa acalmie, creste din nou numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 9 cazuri noi de COVID-19.

COVID-19 isi continua asaltul in Romania. Alte 250 de infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 29.223

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 250 de noi cazuri de imbolnavire de COVID-19, numarul total al celor infectati ajungand la 29. 223, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS). Astfel, Romania se indreapta rapid spre pragul psihologic de 30. 000 de infectari.

Alarmant: Numar record de imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Alarma la nivel mondial, unde s-a atins un nou nivel record de imbolnaviri. Este vorba de 212. 326 cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

COVID-19 isi face de cap in Romania. Alte 391 de infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la28.973

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 391 de noi cazuri de imbolnavire de COVID-19, numarul total al celor infectati ajungand la28. 973, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS).

Continua asaltul COVID-19 in Romania. Alte 416 infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 28.582

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 416 de noi cazuri de imbolnavire de Covid-19, numarul total al celor infectati ajungand la 28. 582, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS). Bilantul deceselor a ajuns la 1.

Un deces si cinci noi imbolnaviri cu noul Coronavirus, raportate duminica de catre DSP Buzau

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate cinci noi cazuri de imbolnavire cu noul Coronavirus. A fost raportat si un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19.

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Masurile impuse de autoritati ar putea fi date peste cap. OMS confirma ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut, marti, ca exista dovezi clare care atesta ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer. Decizia vine dupa ce mai multi specialisti au solicitat OMS sa modifice recomandarile si comunicarile despre modul de raspandire al Covid-19 in comunitati.

28 pacienti de la un azil pentru persoane cu deficiente din Valcea, contaminate cu noul coronavirus

Dupa ce o asistenta medicala din cadrul Centrului de ingrijire si asistenta Zatreni Valcea a fost depistata pozitiv la testul pentru SARS CoV2, s-a aflat ca o treime dintre pacienti au fost contaminati cu noul coronavirus.

Un virus aproape identic cu noul coronavirus, descoperit in China in urma cu sapte ani si tinut in laborator pentru experimente

Un virus identic in proportie de 96% cu noul coronavirus, care cauzeaza boala infectioasa COVID-19, a fost gasit abandonat intr-o mina de cupru din China in urma cu sapte ani, arata o investigatie Sunday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )