Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatile din China au modificat Noul Testament. Care este acum pedeapsa pentru femeia adultera

Antena3 Antena3,
Autoritatile din China au modificat Noul Testament. Care este acum pedeapsa pentru femeia adultera

Scandal international dupa ce in China a aparut o traducere total denaturata a unei pilde din Noul Testament. Potrivit adaptarii comuniste, femeia adultera nu este iertata, ci lapidata de insusi Iisus Hristos. continuă pe Antena3

Biblia, modificata peste noapte: ce face Iisus in Noul Testament predat in China

Autoritatile chineze au un interes major in a submina perceptia fata de crestinism. in acest scop, au modificat Noul Testament predat in scoli. Iisus devine semnificativ mai.

CHINA: Modificare controversata in Noul Testament: Iisus lapideaza o femeie adultera

Mai nou, Partidul Comunist Chinez distorsioneaza chiar si Evanghelia, care este revizuita si corectata, scrie publicatia italiana Il Messagero, citata de g4media.

O provincie din China a intrat in carantina din cauza ciumei bubonice. Boala a fost depistata la un baietel de trei ani

O provincie din China a intrat in carantina, dupa ce un copil in varsta de 3 ani a fost diagnosticat duminica,cu ciuma bubonica. Baietelulcare provine dintr-o zona izolata siprezinta.

Autoritatile din Hong Kong au interzis manifestatiile de Ziua Republicii Populare Chineze

Autoritatile din Hong Kong au interzis unui grup militant pentru democratie sa organizeze o manifest.

Cum se face masca de fata cu bicarbonat de sodiu. Care este secretul putin stiut de romance

Inceputul toamnei este momentul perfect sa facem bilantul in ceea ce priveste pielea noastra. Dupa luni intregi de soare, vacante la mare sau ore de efort intensiv in sala de forta pentru a arata bine la plaja, primul care sufera este tenul nostru. Nu disperati, insa, caci pentru orice problema exista si o solutie. Una .

Dosar penal in scandalul in care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal pentru coruperea alegatorilor in scandalul in care este implicat unul dintre apropiatii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primaria Mangalia. Acuzatiile sunt de corupere a alegatorilor.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Volkswagen si societatile sale mixte din China vor sa investeasca 15 miliarde de euro in vehicule electrice

Volkswagen AG si trei societati mixte locale intentioneaza sa investeasca in China aproximativ 15 miliarde de euro 17,44 miliarde de dolari) in mobilitatea electrica, in perioada 2020 - 2024, a anuntat Stephan Wollenstein, seful subsidiarei chineze a VW.

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )