Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Playtech Playtech,
Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna . continuă pe Playtech

De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care Neti Sandu nu are copii. Chiar daca putea sa faca un copil, vedeta a hotarat sa spuna pas. Acum realizeaza ca a gresit. De ce nu a ramas gravida niciodata Neti Sandu. S-a aflat tristul adevar Neti Sandu, una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Dosar penal in scandalul in care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal pentru coruperea alegatorilor in scandalul in care este implicat unul dintre apropiatii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primaria Mangalia. Acuzatiile sunt de corupere a alegatorilor.

Stare de urgenta in Texas dupa ce s-a descoperit in apa amiba care mananca creier

Dupa moartea unui copil american infectat cu o amiba care mananca creier, ale carei urme au fost gasite intr-o sursa de apa, guvernatorul Texas a declarat duminica dupa-amiaza starea de urgenta, potrivit AFP.

Care este aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii si de ce

Fa cunostinta cu Blinkist, aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii. Blinkist este o aplicatie folosita de cei mai buni ganditori din intreaga lume si de cei carora le place sa.

Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Ministerul Justitiei anunta finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justitie, care presupune gruparea tuturor institutiilor de justitie din Capitala intr-un singur areal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )