Libnet.ro
UNICEF

07:15

Autoritatile din Constanta au trimis tancul pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada

Antena3 Antena3,
Autoritatile din Constanta au trimis tancul pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada

Operatiuni de salvare extreme la Constanta. Autoritatile au intervenit toata noaptea pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada. Din cauza faptului ca zapada este foarte mare au apelat la o senilata. continuă pe Antena3

Distractie periculoasa: Zeci de tineri din Constanta si-au legat saniile de masini si au pornit intr-o cursa nebuna pe bulevard

Necazul unora a devenit distractia altora. Zeci de tineri din Constanta au decis sa se distreze intr-un stil aparte. Si luat masinile si au legat saniile de ele. Locul de joaca a fost Bulevardul Mamaia. Nu a.

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta, inchise din cauza zapezii

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate. Potrivit ISU Constanta, citat.

STARE DE ALERTA in alte patru judete. Autoritatile pot lua ORICE MASURI pentru prevenirea si inlaturarea pericolelor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

Sapte proxeneti, intre care si o profesoara din Constanta, arestati. ...

Profesoara cercetata de DIICOT Constanta in dosarul de proxenetism este angajata in sistemul de invatamant preuniversitar de 14 ani si isi desfasoara activitatea la Colegiul Mihai Eminescu Constanta, la catedra de Informatica,conform Mediafax. Conform reprezentantilor Inspectoratului scolar Judetean Constanta, profesoara preda Informatica. Inspectoratul Scolar Judetean Constanta va acorda tot sprijinul institutiilor abilitate si, in functie de rezultatele cercetarii procurorilor, .

Ponta anunta ca este nemultumit de prefectii din Constanta si Braila

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca este nemultumit de activitatea prefectilor din Braila si Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea precizand la randul sau ca i-a propus premierului sa fie analizata.

Ponta, nemultumit de prefectii din Constanta si Braila.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca este nemultumit de activitatea prefectilor din Braila si Constanta,in cadrul sedintei Comandamentului de iarna, relateaza Mediafax. In acest context, vicepremierul Gabriel Oprea i-a propus premierului sa fie analizata activitatea acestor doi prefecti in timpul deszapezirilor. Joi dimineata, premierul Victor Ponta a anuntat ca va analiza impreuna cu ministrul interimar de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, cine sunt prefectii care nu au fost la inaltimea .

Victor Ponta: Soferii din Constanta au ignorat avertizarile, voi verifica ce sanctiuni sunt in Vest sau SUA

Restrictiile de circulatie nu au fost respectate in Constanta, iar soferii au ignorat semnalele politiei si au plecat la drum in viscol dupa care au cerut ajutor autoritatilor, a afirmat joi premierul Victor Ponta, adaugand ca va verifica ce sanctiuni sunt aplicate in Europa de Vest sau SUA in astfel de cazuri.

Rovana Plumb: Din martie incepem procedurile pentru perdele forestiere

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca in prezent sunt alocate sume de 30 milioane lei pentru perdele forestiere, pentru o lungime de 890 de km, iar procedurile vor.

Un sef din ASF, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Laurei Chitoiu. ...

Marian Mirzac, membru neexecutiv in cadrul conducerii ASF, este urmarit penal pentru luare de mita, trafic de influenta si permiterea unor persoane la informatii nedestinatre publicitatii. Conform procurorilor DNA, Acesta ar fi luat spaga un autoturism Audi A8,. Totodata, DNA a mai inceput urmarirea penala si in cazul unui functionar in cadrul ASF si a unui membru al CA in compania de asigurari implicata in acest dosar. Potrivit unui comunicat al DNA, a inceput urmarirea penala fata de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )