Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta, inchise din cauza zapezii

B1 B1,
Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta, inchise din cauza zapezii

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate. Potrivit ISU Constanta, citat. continuă pe B1

Peste 10.000 de prahoveni nu au electricitate. Doua drumuri nationale inchise, examenele de permis auto suspendate

Ninsorile care au continuat sa pice si in noaptea de duminica spre luni au lasat fara electricitate peste 10. 000 de prahoveni. Pe unul din cele doua drumuri nationale inchise in judet, DN 1D, este permis accesul riveranilor.

Prahova: Doua drumuri nationale inchise si 17 localitati fara energie electrica.

Peste 10. 000 de familii din 17 localitati ale judetului Prahova nu au energie electrica, luni, din cauza avariilor produse la reteaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord, in timp ce doua drumuri nationale, precum si autostrada A3 sunt inchise din cauza ninsorilor, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, 10. 347 de consumatori din localitatile Calugareni, Tataru, Silistea, Telega, Izvoare, Musita, Teisani, Maneciu, Valea Popii, Cheia, Draganeasa, Provita de .

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Doua trenuri Regio stationeaza in gari.

UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Trei trenuri Regio au fost anulate.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti si doua drumuri nationale. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate.

Constanta: Porturile, 2 drumuri nationale si 7 judetene, inchise din cauza zapezii.

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate, informeaza Mediafax. Potrivit raportarii facute de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Constanta, la ora 12. 00, traficul pe DN 22 Ovidiu - Mihai Viteazul - limita de judet si DN 22 A Harsova - Tulcea este inchis, iar pe DN 2 A, DN 3, DN 38 si DN 39 circulatia este restrictionata pentru autovehiculele de .

UPDATE Urgie. Patru drumuri nationale, 10 judetene si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui, inchise de viscol

Doua drumuri nationale din judetul Calarasi, dar si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui au fost inchise din cauza viscolului. Urgia alba ce a lovit Baraganul face imposibila interventia utilajelor de deszapezire. Ninge fara incetare, iar vantul bate cu viteze de pana la 60 km/h.

Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise. Salvarile pleaca la cazuri cu antemergator

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse, autoritatile din acest judet luand decizia ca toate salvarile care pleaca in misiuni sa aiba ca antemergator o masina de deszapezire.

Urgie. Doua drumuri nationale si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui, inchise de viscol

Doua drumuri nationale din judetul Calarasi, dar si tronsonul Bucuresti-Fetesti al Autostrazii Soarelui au fost inchise din cauza viscolului. Urgia alba ce a lovit Baraganul face imposibila interventia utilajelor de deszapezire. Ninge fara incetare, iar vantul bate cu viteze de pana la 60 km/h.

Vrancea: Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse. Potrivit Mediafax, autoritatile din acest judet au luat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )