Libnet.ro
UNICEF

15:00

Autoritatile din India cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce a ucis o a opta persoana

B1 B1,
Autoritatile din India cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce a ucis o a opta persoana

Autoritatile din India cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce acesta a facut a opta sa victima in ultimii doi ani, transmiteBusiness Insider. Autoritatile cauta un tigru care. continuă pe B1

India: Autoritatile cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce a ucis o a opta persoana

Autoritatile indiene cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce acesta a facut a opta sa victima in ultimii doi ani, relateaza Business Insider.

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Lucifer, personajul mitologic care de-a lungul timpului a starnit interesul si curiozitatea, are o poveste arhicunoscuta in randurile crestenilor. Despre Lucifer se stie ca a fost ingerul preferat al lui Dumnezeu, care a ajuns sa fie alungat din cer dupa ce nelagiuirea si-a facut loc in sufletul lui. Povestea lui Lucifer nu este mentionata in .

Cum raman de izbeliste familiile medicilor morti de Covid-19 din cauza unei legi care de cinci luni n-are norme de aplicare

Imi este foarte greu sa vorbesc. E singura fata pe care am avut-o. A fost o profesionista. Toata lumea stie. Avea douazeci si ceva de ani in Spitalul de Boli Infectioase. Rodica Hriscu are 66 de ani. in mai 2020, a trebuit sa-si ingroape fiica, pe Lenuta Buta, de 46 de ani, asistenta la Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, dupa ce aceasta a murit de Covid-19, scrie PressOne. Acum, la mai bine de cinci luni de la intamplare, bunica se afla in situatia de a-si intretine nepotul, pe Rares, care e in anul I de facultate in Iasi, cu doar 700 de lei pe luna, cat a decis Casa Judeteana de Pensii ca trebuie sa primeasca acesta, ca fiu al femeii decedate.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti seara lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )