Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Playtech Playtech,
Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Lucifer, personajul mitologic care de-a lungul timpului a starnit interesul si curiozitatea, are o poveste arhicunoscuta in randurile crestenilor. Despre Lucifer se stie ca a fost ingerul preferat al lui Dumnezeu, care a ajuns sa fie alungat din cer dupa ce nelagiuirea si-a facut loc in sufletul lui. Povestea lui Lucifer nu este mentionata in . continuă pe Playtech

Cine este Demi Rose, fata cu forme apetisante care le-a facut uitate pe Kim Kardashian si Jennifer Lopez

Demi Rose s-a nascut pe 27 martie 1995. Ea a implinit 25 de ani anul acesta. Orasul ei natal este Birmingham, Anglia, unde si-a petrecut copilaria. Numele ei de nastere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose. Cine este Demi Rose, fata din cauza careia nu se mai aude de Kim Kardashian .

Cine este Simona Bucura Oprescu, deputata PSD infectata cu noul coronavirus

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. Ea a precizat ca este internata la Spitalul din Mioveni si ca starea sa este stabila. Cine este.

Cine este iubitul fetei lui Ion Tiriac. Ce surpriza: apare atat de rar in imaginile blondei

Ion Tiriac este unul dintre cei mai avuti romani, dar marea lui bogatie sunt copiii. Doar unul dintre ei a preferat o legatura cu mass-media, in timp ce ceilalti s-au ferit prin tari straine de ochii presei si de gura lumii. Dar tocmai cand te ascunzi, mai tare starnesti atentia asupra ta. Iar daca mezina .

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

Primarul din Sangeorz-Bai, care s-a filmat umilindu-si fiica, isi pierde mandatul! A fost condamnat definitiv intr-un dosar penal

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in varsta de 14 ani in timp ce o pedepseatinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate, isi pierde noul mandat, dupa ce a f.

Mihai Gadea, dezvaluire senzationala despre Grupul de Comunicare Strategic. Cine e Andi Manciu, de fapt

Aseara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei; Mihai Gadea a facut noi dezvaluiri despre seful Grupului de Comunicare Strategica. Despre Andi Manciu au mai aparut, recent, si alte informatii controversate. Dezvaluiri senzationale despre seful Grupului de Comunicare Strategic Ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3 a fost una cu noi dezvaluiri incendiare despre .

Monument funerar descoperit in mijlocul unui cartier, dupa ploile puternice. Cine a murit aici, de fapt

In Iasi, in ultima perioada a plouat destul de mult. Ploaia abundenta a scos la iveala multele gropi existente in oras. Surpriza mare a locuitorilor unui cartier iesean a fost cand au descoperit un monument funerar. in Iasi, monument funerar descoperit in mijlocul unui cartier, dupa ploile puternice intr-o relatare a publicatiei Ziarul de Iasi, .

Cine este Dan Dragulin, primarul PNL din Calarasi mort de COVID

Dan Dragulin, primarul in functie din Calarasi, dar si presedintele filialei locale a PNL, s-a stins din viata in dimineata zilei de 12 octombrie, la Institutul Matei Bals din Capitala. Dragulin a fost.

MS a trimis un control la SJU Ploiesti, unde unitatea mobila de ATI nu este functionala din august

O echipa de control a Inspectiei de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti pentru verificari cu privire la circuitele si sectiile de terapie intensiva, din cauza ca unitatea mobila de ATI nu este operationala de la finalul lui august, potrivit Agerpres.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat dupa ce a fost condamnat definitiv Instanta va decide daca il va valida sau nu pentru noul mandat

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, ca urmare a condamnarii acestuia la un an de inchisoare cu suspendare pentru refuz de prelevare a probelor biologice. Avand in vedere ca Traian Ogagau a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar, Judecatoria Nasaud va decide daca il va valida sau nu in functie, avand in vedere condamnarea sa penala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )