Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile din Sri Lanka, in stare de alerta din cauza riscului unor noi atentate

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile din Sri Lanka, in stare de alerta din cauza riscului unor noi atentate

Oficiali ai fortelor de securitate din Sri Lanka au avertizat ca militantii islamisti care s-au aflat in spatele atacurilor cu bomba din duminica Pastelui catolic ar pune la cale noi atentate, utilizand o camioneta si oameni purtand uniforme militare, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Autoritatile din Sri Lanka REDUC numarul victimelor cu 100. Cum explica EROAREA

Joi, Ministerul Sanatatii din Sri Lanka a revizuit numarul deceselor din urma atacurilor teroriste din data de 21 aprilie, reducand totalul cu numai putin de 100 persoane, relateaza CNN. Astfel canoua.

Rasturnare de situatie in cazul victimelor din Sri Lanka. Autoritatile au descoperit ca bilantul celor care si-au pierdut viata este mult mai mic

Informatii suprinzatoare vin din Sri Lanka. Autoritatile au revizuit numarul victimelor si au stabilit ca, nu este de 359 de morti, cat se anuntese initial, ci de 253. Diferenta de peste 100 de.

Surpriza de proportii. Cine era unul dintre teroristii-sinucigasi din Sri Lanka

Extremistul srilankez Zahran Hashim, omul-cheie prezumat al atentatelor jihadiste din duminica de Pasti din Sri Lanka, a murit comitand atacul de la unul dintre hotelurile de lux din Colombo, a anuntat vineri.

Unul din autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka a fost anchetat in Australia in 2014

Unul dintre autorii atacurior teroriste desfasurate in Sri Lanka, in urma carora au murit cel putin 359 de persoane, a fost anchetat de autoritatile din Australia pentru relatia sa cu un membru al organizatiei Stat Islamic, relateaza agentia Dpa, citata de Mediafax.

Cel putin 15 morti, inclusiv sase copii, intr-un asalt impotriva unei ascunzatori a Statului Islamic in Sri Lanka

Cel putin 15 persoane - inclusiv sase copii - au fost ucisi in noaptea de vineri spre sambata intr-un asalt al fortelor de securitate din Sri Lanka impotriva unor presupusi jihadisti, a anuntat politia, relateaza AFP, citata de news. ro.

Cel putin 15 morti intr-un asalt impotriva Statului Islamic, in Sri Lanka

Cel putin 15 persoane, printre care sase copii, au murit in cursul unui asalt al fortelor de securitate din Sri Lanka impotriva unor presupusi jihadisti,in noaptea de vineri spre sambata, a comunicat.

VIDEO Cel putin 15 persoane au murit, intr-o confruntare intre politie cu militanti islamisti in Sri Lanka

Cel putin 15 persoane, inclusiv sase copii, au murit vineri spre sambata in timpul unui atac al fortelor de securitate din Sri Lanka asupra unor presupusi militanti jijadisti, la sase zile dupa masacrul in care au murit peste 250 de oameni, relateaza AFP.

VIDEO Cel putin 15 persoane au murit, intr-o confruntare a politistilor cu militanti islamisti in Sri Lanka

Cel putin 15 persoane, inclusiv sase copii, au murit vineri spre sambata in timpul unui atac al fortelor de securitate din Sri Lanka asupra unor presupusi militanti jihadisti, la sase zile dupa masacrul in care au murit peste 250 de oameni, relateaza AFP.

Numarul persoanelor ucise in atacurile din Sri Lanka, revizuit in scadere. Autoritatile au dificultati cu identificarea victimelor

Sri Lanka a revizuit in scadere bilantul persoanelor decedate in urma atacurilor de duminica, Ministerul Sanatatii transmitand ca este vorba despre 253 de victime, potrivit BBC.

Liderul NTJ Zahran Hashim, unul dintre kamikaze in atentatele de Paste in Sri Lanka, soldate cu 253 de morti

Liderul gruparii islamiste acuzate de comiterea atentatelor de Paste in Sri Lanka Zahran Hashim a murit comitand unul dintre atacurile sinucigase - soldate cu 253 de morti, potrivit unui nou bilant revizuit in scadere - pe aceasta insula din Asia de Sud, a anuntat vineri presedintia srilankeza, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )