Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surpriza de proportii. Cine era unul dintre teroristii-sinucigasi din Sri Lanka

Antena3 Antena3,
Surpriza de proportii. Cine era unul dintre teroristii-sinucigasi din Sri Lanka

Extremistul srilankez Zahran Hashim, omul-cheie prezumat al atentatelor jihadiste din duminica de Pasti din Sri Lanka, a murit comitand atacul de la unul dintre hotelurile de lux din Colombo, a anuntat vineri. continuă pe Antena3

Atentate Sri Lanka. Autoritatile au descoperit ca unul dintre atacatori a studiat in Marea Britanie

Unul dintre atacatorii din spatele tragediei din Sri Lanka a studiat in Marea Britanie, au spus autoritatile. Credem ca unul dintre cei care au pus bombele a studiat in Marea Britanie, iar apoi a studiat.

Generalul Ben Hodges, unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, dezvaluiri despre Romania: E un aliat de nadejde

Unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, generalul Ben Hodges a facut dezvaluiri in exclusivitate, la emisiunea Punctul de intalnire, despre amenintarile care planeaza asupra.

Punctul de intalnire. Generalul Ben Hodges, unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, face dezvaluiri despre amenintarile asupra Romaniei

Radu Tudor il are invitat vineri, la Punctul de intalnire, pe unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, generalul Ben Hodges. Va face dezvaluiri in exclusivitate despre.

Cei mai multi dintre atacatorii din Sri Lanka aveau studii superioare si conexiuni in strainatate / Posibil atacatori inarmati, inca in libertate

Unul dintre autorii atacurilor cu bomba din Sri Lanka a studiat in Regatul Unit si Australia inainte de a savarsi atentatele, care e posibil sa fi fost finantate si inspirate de Isis a spus ministrul Apararii Ruwan Wijewardene, relateaza The Guardian. Potrivit oficialului, majoritatea atacatorilor proveneau din familii instarite si aveau studii superioare.

Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu unul dintre cei care au detonat bombe in Sri Lanka. Acesta a fost susprins in momentul in care intra in biserica cu un rucsac urias in spate. Politia a arestat 40 de.

Era intr-un autobuz din Timisoara, cand a vazut o femeie venind cu ceva in mana catre ea. Cand si-a dat seama despre ce e vorba, a inceput sa zambeasca larg FOTO

Timisorenii care au urcat in mai multe mijloace de transport miercuri dimineata au avut parte de o surpriza din partea angajatilor STPT. Purtand cosuri de nuiele in maini, incarcate cu oua de ciocolata, i-au poftit pe.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

Henry Bloch, care a ajutat la construirea companiei din zona fiscala HR Block, devenind una dintre cele mai importante entitati din economia americana a secolului trecut, a murit marti, la varsta de 96 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )