Libnet.ro
UNICEF

16:30

Autoritatile au inchis cel mai tare site pirat de seriale

Antena3 Antena3,
Autoritatile au inchis cel mai tare site pirat de seriale

Unul dintre cele mai cunoscute portaluri de filme a fost inchis de autoritati, acesta facand obiectul unei cauze penale, scrie playtech. ro. Autoritatile romane au inchis recent mai multe site-uri, printre care. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare

Turing Phone ar putea fi un smartphone care sa schimbe industria sau un esec rasunator. Dupa primele informatii despre telefonul mai tare decat otelul, acum este aflata data la care il poti cumpara. Turing Phone este creatia Turing Robotic Industries si este promis drept un dispozitiv foarte rezistent si care sa-ti ofere o comunicare securizata, [] Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5.1 Lollipop preinstalat

Brasovenii de la Allview anunta lansarea smartphone-ului A5 Quad Plus, un model de buget care ii va incanta pe cei care cautau un telefon ieftin care sa le ofere cel mai nou sistem de operare, adica Android Lollipop. Cu un display de 4. 5 inch IPS cu rezolutie 854480, A5 Quad Plus este cel mai accesibil [] Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5. 1 Lollipop preinstalat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile poze cu cel mai subtire telefon produs de Samsung

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy A8 ne prezinta cel mai subtire telefon al coreenilordin toate unghiurile. Desi nu va avea specificatii demne de un flagship, Samsung Galaxy A8 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale producatorului din Coreea de Sud. Acum, la cateva zile distanta de la aparitia unui videoclip de tip [] Noile poze cu cel mai subtire telefon produs de Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cainele e cel mai bun prieten al omului. Dar cine e cel mai bun prieten al cainelui?

Cainele e cel mai bun prieten al omului, dar cine e cel mai bun prieten al cainelui?Un patruped din Brazilia ar raspunde hamsterul si pasarile. Asta daca ar putea vorbi. De fapt, nici macat nu e nevoie sa.

Cel mai indragit caine face 65 de ani si ajunge pe consola ta in toamna asta

Activision Publishing si Peanuts Worldwide anunta lansarea unui joc PEANUTS inspirat dupa The Peanuts Movie, un film ce va fi disponibil in aceasta toamna din partea 20th Century Fox si Blue Sky Studios. The Peanuts Movie: Snoopys Grand Adventure este un side-scroller ce readuce in prim plan sarmul si personajele din clasicele benzi desenate ale [] Cel mai indragit caine face 65 de ani si ajunge pe consola ta in toamna asta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

Desi camerele GoPro sunt unele dintre cele mai compacte din lume, noul model Hero4 Session integreaza o functionalitate similara cu Hero4 intr-un pachet si mai mic. Amatorii de filme de actiune care isi doresc sa imortalizeze un cadru cat mai larg, au interactionat cu siguranta cu o camera GoPro. Aceste dispozitive foarte compacte vin cu [] Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Selfie-ul ucide, iar un turist a descoperit asta in cel mai brutal mod

Doi turisti au fost loviti de fulger in Tara Galilor, iar una dintre cauza pare a fi fost un selfie stick. Lantul muntos Brecon Beacons din Tara Galilor a fost locul unde doi turisti au murit pe parcursul weekend-ului. in mod ciudat, ambele morti au fost cauzate de fulgere in locatii diferite, iar dupa cum [] Selfie-ul ucide, iar un turist a descoperit asta in cel mai brutal mod Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CFR: Canicula va aduce restrictii la traficul feroviar. Trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri (VIDEO)

Canicula din Romania va restrictiona traficul feroviar in urmatoarele zile, spune Oana Branzan CRF), care mai precizeaza ca trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri. Astazi si maine, CFR a anuntat ca.

Bursele europene, in crestere dupa cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Actiunile europene si-au revenit marti de la cel mai redus nivel din ultimele patru luni atins cu o zi in urma, dar investitorii asteapta noi informatii legate de Grecia, pe fondul summit-ului liderilor zonei euro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )