Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cainele e cel mai bun prieten al omului. Dar cine e cel mai bun prieten al cainelui?

Antena3 Antena3,
Cainele e cel mai bun prieten al omului. Dar cine e cel mai bun prieten al cainelui?

Cainele e cel mai bun prieten al omului, dar cine e cel mai bun prieten al cainelui?Un patruped din Brazilia ar raspunde hamsterul si pasarile. Asta daca ar putea vorbi. De fapt, nici macat nu e nevoie sa. continuă pe Antena3

Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar

Daca ati incercat vreodata sa trageti cu o arma, dar ati realizat ca nu sunteti foarte abil, e bine de stiut ca exista o metoda mai facila prin care puteti invata. Daca va uitati la unul dintre ultimele zece filme cu Liam Nesson ati fi tentati sa credeti ca este incredibil de usor sa trageti [] Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015

Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre selectionata.

Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator la Copa America 2015. Are tot respectul meu

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre .

Mayweather a pierdut centura WBO. Cine l-a facut K.O. pe cel mai bun pugilist din istorie!

Flyod Mayweather a pierdut titlul castigat dupa meciul secolului, in fata lui Manny Pacquiao, intr-o partida cu o bursa de 300 milioane dolari. WBO i-a retras centura la categoria supermijlocie dupa ce americanul nu a raspuns solicitarilor forului.

Reteta zilei, preparata de Raluca Dumitru: Cum sa faci cel mai bun bulz

Raluca Dumitru a preperat, miercuri, la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, o reteta delicioasa de bulz traditional. pentru mamaliga:350 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa:pentru.

Cel mai bun sampon pentru intarirea firului de par

Cel mai bun sampon pentru intarirea firului de par. Parul este foarte sensibil la ingredientele din sampoanele din comert si se intampla deseori ca acestea sa subtieze si sa degradeze firul de par. Pentru a avea un par bogat si rezistent, exista cateva ingrediente speciale care ar trebui sa se regaseasca intr-un sampon.

Rezultate Bacalaureat 2015 Mehedinti. Colegiul National Gheorghe Titeica a obtinut cel mai bun procent la examenul maturitatii

Cele mai bune rezultate la examenul de bacalaureat din aceasta sesiune au fost obtinute de elevii Colegiului National Gheorghe Titeica in judetul Mehedinti, cu un procent de 91,56 la suta. Este urmat in clasament de Colegiul National Traian si Liceul de Arta I. St. Paulian.

Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante, a declarat intr-o prima interventie publica faptul ca elenii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si nu vor accepta o solutie.

Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5.1 Lollipop preinstalat

Brasovenii de la Allview anunta lansarea smartphone-ului A5 Quad Plus, un model de buget care ii va incanta pe cei care cautau un telefon ieftin care sa le ofere cel mai nou sistem de operare, adica Android Lollipop. Cu un display de 4. 5 inch IPS cu rezolutie 854480, A5 Quad Plus este cel mai accesibil [] Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5. 1 Lollipop preinstalat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai indragit caine face 65 de ani si ajunge pe consola ta in toamna asta

Activision Publishing si Peanuts Worldwide anunta lansarea unui joc PEANUTS inspirat dupa The Peanuts Movie, un film ce va fi disponibil in aceasta toamna din partea 20th Century Fox si Blue Sky Studios. The Peanuts Movie: Snoopys Grand Adventure este un side-scroller ce readuce in prim plan sarmul si personajele din clasicele benzi desenate ale [] Cel mai indragit caine face 65 de ani si ajunge pe consola ta in toamna asta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )