Libnet.ro
UNICEF

21:45

Autorul atacului din Florida, care a ucis 17 persoane, isi inregistrase planul pe telefon cu putin timp inainte de incident - VIDEO

Antena3 Antena3,
Autorul atacului din Florida, care a ucis 17 persoane, isi inregistrase planul pe telefon cu putin timp inainte de incident - VIDEO

Nikolas Cruz, autorul atacului armat din luna februarie de la un liceu din Florida, in urma caruia 17 persoane si-au pierdut viata, si-a inregistrat planul cu ajutorul camerei de la telefonul mobil, afirmand ca. continuă pe Antena3

Criminalul din Galati care a ucis doi oameni ai strazii dupa ce le-a dat foc si-a aflat condamnarea definitiva (VIDEO)

Barbatul din Galati care a incendiat doi oameni ai strazii a fost condamnat la 22 de inchisoare! Alexandru Stefan, zis Nazistul, a primit patru ani in plus la condamnarea initiala, de 18 ani, la.

UPDATE Justitia belgiana a catalogat drept asasinat terorist atacul de marti din Liege, n care un barbat a ucis trei persoane

Parchetul Federal din Belgia a catalogat drept asasinat terorist atacul de marti din Liege in care un barbat a omorat trei persoane, relateaza AFP. Autorul atacului a facut obiectul a facut obiectul unei anchete pentru fapte teoriste si de asemenea este suspectat ca ar fi comis o crima in noaptea precedenta atacului.

Barbatul care a ucis doua politiste si un trecator marti n Liege, suspectat ca ar fi comis o alta crima n noaptea precedenta

Autorul atacului de marti din Liege, in urma caruia au murit trei oameni, a facut obiectul unei anchete pentru fapte teoriste si de asemenea este suspectat ca ar fi comis o crima in noaptea precedenta atacului, a informat miercuri Parchetul Federal, relateaza AFP.

VIRALUL ZILEI: Imagini INCREDIBILE cu o tornada intr-o piscina din Florida (VIDEO)

O furtuna care a avut loc in Florida a format o tornada intr-o piscina. Oamenii, in loc sa fuga din calea furtunii, stateau si priveau sau filmau intreaga scena. Imaginile au fost incarcate si pe.

VIDEO: Virusul din India care ar putea cauza o epidemie globala

Mai mult de o duzina de oameni au murit si peste 40 de persoane au fost infectate cu virusul Nipah, ce cauzeaza simptome asemanatoare gripei, dar care duce la encefalita. Virusul face parte, alaturi de Ebola si Zika, din lista celor opt boli despre care Organizatia Mondiala a Sanatatii considera ca ar putea provoca o epidemie globala, scrie Fox News.

Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Navodari, care se lupta cu o boala cumplita: Ajutor! Vreau sa traiesc!

Ioana Alina, o tanara in varsta de 23 de ani, din Navodari, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui. Ea se lupta de patru ani cu o boala cumplita care a recidivat si care i-a adus dureri.

Reactia procurorilor din CSM, care au dat aviz negativ pe revocarea lui Kovesi, dupa decizia CCR

Sectia pentru procurori a CSM a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta.

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )