Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

B1 B1,
Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

Unul dintre cei mai mari consumatori industriali din Romania vrea sa cumpere gaze din Rusia

Cel mai mare consumator de gaze din Romania pare hotarat sa renunte la cumpararea de gaze din productia interna. Contractul ar urma sa fie semnat pe o perioada de pana la zece ani, iar cantitatea totala de gaze care ar urma sa fie cumparata este de aproximativ 7 miliarde de metri cubi.

Saptamana de foc pe scena politica. Soarta mai multor persoane importante din Romania se poate schimba

Saptamana de foc pentru soarta lui Liviu Dragnea si a Laurei Codruta Kovesi. in plin razboi cu presedintele Klaus Iohannis, liderul PSD asteapta sentinta in dosarul angajarilor din Teleorman. Si soarta.

Studenta care reprezinta Romania la cel mai prestigios eveniment arhitectural din lumeLa Biennale di Venezia

Irina Petra Gudana 25 de ani) este studenta in anul VI la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti si unul dintre cei mai talentati tineri arhitecti din Romania. in acest an, reprezinta Romania la cea de-a 16-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura, cu proiectul Mnemonics, care vorbeste despre spatiile copilariei noastre si despre importanta spatiului public in viata oraselor romanesti.

Romanii sunt cei mai constiinciosi din UE la plata chiriilor si ipotecilor

Cand vine vorba de chirii si ipoteci, romanii sunt cei mai constiinciosi din Uniunea Europeana. Doar 0,9% din acestia aveau in 2016 arierate la plata chiriilor si ipotecilor, acesta fiind cel mai mic procent inregistrat de o tara membra, arata datele publicate de Eurostat.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

Top 10 cele mai valoroase branduri auto din lume

Toyota ramane cel mai valoros brand auto din lume pentru al saselea an consecutiv, in timp ce Mercedes-Benz a intrecut BMW si a urcat pe locul 2 pentru prima data in clasamentul anual. Tesla si-a marit valoarea marcii cu 60% si a ajuns la distanta mica.

Mihai Chirica, primarul Iasului: Decat sa ne pierdem vremea cu Dragnea, mai bine ii luam bilet spre Costa Rica!

Mihai Chirica, primar al municipiului Iasi, considera ca demisia lui Nicolae Banicioiu din Partidul Social Democrat va fi urmata de un val de plecari ale nemultumitilor, fapt care va duce la declinul lui Liviu Dr.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )