Libnet.ro
UNICEF

22:45

Autorul luarii de ostatici din Sydney era instabil mental. Compania Lindt, zguduita de atac

România Liberă România Liberă,
Autorul luarii de ostatici din Sydney era instabil mental. Compania Lindt, zguduita de atac

Premierul australian, Tony Abbott, a anuntat ca autorul luarii de ostatici din Sydney, iranianul Man Haron Monis, era instabil mental si era obsedat de extremism. continuă pe România Liberă

Iranul afirma ca a cerut acum 14 ani extradarea lui Man Haron Monis, autorul luarii de ostatici din Sydney

Autoritatile din Iran afirma ca au solicitat acum 14 ani extradarea lui Man Haron Monis, autorul luarii de ostatici din Sydney, insa Australia a respins aceasta cerere, informeaza BBC.

Iranul afirma ca a cerut acum 14 ani extradarea autorului luarii de ostatici din Sydney

Autoritatile din Iran afirma ca au solicitat acum 14 ani extradarea lui Man Haron Monis, autorul luarii de ostatici din Sydney, insa Australia a respins aceasta cerere, informeaza BBC.

UPDATE. Doi oameni au murit, dupa ce politia a luat cu asalt cafeneaua din Sidney. Autorul luarii de ostatici, printre persoanele decedate

UPDATE - Presupusul autor al luarii de ostatici din Sydney, Man Haron Monis, se numara printre cele doua persoane care au murit in confruntarile izbucnite dupa interventia fortelor de ordine, anunta Sky.

Atacul islamist din Sydney: O prezentatoare TV din Australia a izbucnit in lacrimi dupa ce a aflat ca o prietena a fost ucisa

O prezentatoare TV din Australia a izbucnit in lacrimi, in direct, dupa ce a descoperit ca printre persoanele decedate in timpul luarii de ostatici intr-o cafenea din Sydney, luni, se afla si sora prietenei.

Australia: Doi ostatici au murit in interventia la cafeneaua din Sydney

Trei persoane au murit, iar sase au fost ranite in urma interventiei fortelor de ordine la cafeneaua din Sydney unde era o luare de ostatici, printre persoanele decedate fiind si presupusul autor al agresiunii, .

Criza ostaticilor din Sydney: Atacatorul tine in continuare un numar nedeterminat de ostatici / Un steag jihadist a fost amplasat la o fereastra a cafenelei Lindt Chocolat / Cinci ostatici au iesit in fuga din local

Un barbat inarmat tinea ostatici in continuare, luni seara, un numar nedeterminat de clienti si aangajati ai unei cafenele din Sydney, unde un drapel islamic negru a fost ridicat, scrie AFP. Cinci ostatici au reusit sa fuga din localul situat in centrul orasului si inconjurat de fortele de ordine.

Autoritatile australiene au demarat o ancheta pentru a stabili in ce conditii au fost ucisi doi ostatici in cafeneaua din Sydney

Politia australiana a deschis o investigatie asupra operatiunii de eliberare a ostaticilor din cafeneaua din Sydney luata luni dimineata sub control de un iranian extremist. Actiunea s-a incheiat tragic, cu trei morti: atacatorul si doi ostatici.

Politistii au stabilit identitatea celui care a luat ostatici in cafeneaua din Sydney

Politistii australieni au stabilit identitatea individului inarmat care a luat ostatici intr-o cafenea din Sydney, relateaza mass-media locala. El este Man Monis foto), un cleric musulman radical, cu resedinta.

VIDEO Criza ostaticilor din Sydney: o prezentatoare TV a izbucnit in lacrimi in direct dupa ce a aflat ca o prietena se afla printre victime

O prezentatoare TV a izbucnit in lacrimi in direct dupa ce a descoperit ca una dintre victimele incidentului este sora prietenei sale, transmite The Independent. Natalie Barr a devenit vizibil suparata dupa ce a citit numele Katrinei Dawson, unul dintre cei doi ostatici ucisi in timpul asediului de 16 ore din cafeneaua Lindt din Sydney.

Luarea de ostatici din Belgia a fost O GLUMA PROASTA

In contextul unor zile tensionate, cu luari de ostatici in Sydney si in Pakistan, incidentul asemanator din Belgia a fost o farsa, anunta parchetul din orasul flamand Gent, relateaza AFP, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )