Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luarea de ostatici din Belgia a fost O GLUMA PROASTA

Antena3 Antena3,
Luarea de ostatici din Belgia a fost O GLUMA PROASTA

In contextul unor zile tensionate, cu luari de ostatici in Sydney si in Pakistan, incidentul asemanator din Belgia a fost o farsa, anunta parchetul din orasul flamand Gent, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Luarea de ostatici din Belgia nu are motivatii teroriste. Trei indivizi au fost arestati

Trei indivizi suspectati de participare la luarea de ostatici din orasul belgian Gent au fost arestati in cursul unei interventii a politiei care continua, relateaza presa belgiana, citata de AFP. Cei.

Luarea de ostatici din Belgia a fost o farsa

Luarea de ostatici care a antrenat o mobilizare de mare amploare a politiei luni, la Gand, in nord-vestul Belgiei, s-a dovedit pana la urma a fi doar o gluma proasta, a anuntat, dupa o zi zbuciumata, parchetul din acest oras flamand, relateaza AFP.

BELGIA: Luare de ostatici de luni, o gluma proasta a unui tanar de 18 ani

Un adolescent in varsta de 18 ani, aflat ilegal in Belgia si cunoscut deja de catre serviciile de politie pentru afaceri cu stupefiante, a fost arestat si interogat de parchet, care a conchis ca nu a avut loc nicio luare de ostatici. Farsa a avut loc in plina criza de luare a unor ostatici, reala, la Sydney, in Australia.

Autorul luarii de ostatici din Sydney era instabil mental. Compania Lindt, zguduita de atac

Premierul australian, Tony Abbott, a anuntat ca autorul luarii de ostatici din Sydney, iranianul Man Haron Monis, era instabil mental si era obsedat de extremism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )