Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autostrada Comarnic-Brasov incepe in acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Comarnic-Brasov incepe in acest an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv. continuă pe Wall-Street Ro

Rus: Autostrada Comarnic-Brasov o vom incepe in acest an, suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu institutii financiare internationale si cu tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv construirea acesteia cu fonduri europene sau in concesiune.

Cand incep, de fapt, lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov. Ministrul Transporturilor: Suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru.

Ministrul Transporturilor anunta cand incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

Autoritatile poarta negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru a se decida daca autostrada Comarnic-Brasov va fi construita cu fonduri europene sau in concesiune, a declarat ministrul Transporturilor Ioan Rus care a dat asigurari ca lucrarile vor incepe in acest an, relateaza Mediafax.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )