Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor anunta cand incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor anunta cand incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

Autoritatile poarta negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru a se decida daca autostrada Comarnic-Brasov va fi construita cu fonduri europene sau in concesiune, a declarat ministrul Transporturilor Ioan Rus care a dat asigurari ca lucrarile vor incepe in acest an, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cand incep, de fapt, lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov. Ministrul Transporturilor: Suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru.

Rus: Autostrada Comarnic-Brasov o vom incepe in acest an, suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu institutii financiare internationale si cu tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv construirea acesteia cu fonduri europene sau in concesiune.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda: Terminam Autostrada Transilvania in 2017-2018, din Brasov pana in Bors

Lucrarile la autostrada Transilvania, din Brasov si pana in Bors, ar putea fi realizate in urmatorii ani, in perioada 2017-2018, este de parere Ministrul Transporturilor Ioan Rus, aflat miercuri intr-o vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda, desi in prezent pe traseul clasic al autostrazii Transilvania se lucreaza doar pe cateva loturi, in timp ce tronsonul Tg Mures - Brasov nici macar nu apare in Master Plan sau in lista de prioritati. In acelasi timp, Rus se asteapta la o demarare rapida a lucrarilor si in cazul autostrazilor Sibiu - Pitesti si Comarnic - Brasov.

Autostrada Comarnic-Brasov incepe in acest an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )