Libnet.ro
UNICEF

21:00

Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din nou

Antena3 Antena3,
Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din nou

Constructia indelung asteptatei autostrazi Comarnic Brasov se amana din nou. Premierul Viorica Dancila a decis sa renunte la realizarea drumului prin parteneriat public-privat, asa cum anunta ministrul. continuă pe Antena3

VIDEO Patricia Tig a reusit din nou lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs excelent, ajungand pana in finala dupa sapte victorii trei in calificari, patru pe tabloul principal). in meciul din semifinale contra Laurei Siegemund, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu un forehand in cross, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de sambata.

Italia - Vulcanul Etna a erupt din nou

Etna, cel mai inalt vulcan activ din Europa, situat in Sicilia, in sudul Italiei, a erupt in noaptea de vineri spre sambata, aruncand in aer lava incandescenta si conducand la inchiderea a doua aeroporturi din apropiere si evacuarea unor locuitori din zona, relateaza AFP si Xinhua.

Vulcanul Etna erupe din nou

Vulcanul Etna s-a trezit, noaptea trecuta, cand au avut loc explozii si a inceput sa curga lava din .

Rasturnare de situatie in cazul Sorinei. Judecatorii cer din nou declinarea cauzei

Rasturnare de situatie in cazul procesului in care familia adoptivaa Sorinei, fetita din Baia de Arama, cere anularea actului emis de procurorul Mihaela Moraru prin care i-a luat documentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )