Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autostrada din Romania care NU E GATA nici dupa 14 ani

B1 B1,
Autostrada din Romania care NU E GATA nici dupa 14 ani

Romania a depasit recordul oricarei tari la capitolul autostrazi neterminate si cel mai bun exemplu este tronsonul Suplacu de Barcau Bors, construirea caruia dureaza de 14 ani de zile. Constructia. continuă pe B1

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Primul segment de autostrada din Moldova: Patru oferte pentru constructia centurii ocolitoare Bacau

Patru asocieri de companii au depus oferte pentru proiectarea si executia variantei de ocolire Bacau, un proiect cu o lungime de 30 de kilometri, din care 16 km se suprapun peste traseul autostrazii A7 Nord-Sud) si vor fi practic primii kilometri de autostrada din Moldova. Proiectul are o valoare estimata de circa 168 milioane euro si a fost licitat in decembrie 2017, dupa ce anul trecut a fost reziliat un contract mai vechi cu o firma turceasca ce presupunea realizarea centurii.

Premierul Dancila nu renunta la Valcov nici dupa condamnare

Viorica Dancila a declarat, luni, ca Darius Valcov nu va fi schimbat din functia de consilier de sta.

Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

O artista din Romania merge contra-trendului actual si a renuntat la a mai fi vegetariana, dupa 11 ani in care nu a consumat carne. Iata despre cine este vorba! .

Mare divort in showbiz din Romania! Artistul s-a despartit de sotie dupa o casnicie de 27 de ani

Inca o despartire uimitoare la inceput de an in showbizul din Romania. Aurel Tamas, unul dintre cei mai respectabili artisti de muzica populara si de petrecere s-a separat de sotia sa, Marieta, dupa o c.

O celebra actrita din Romania a devenit mama pentru prima data: Dupa 9 luni de asteptare... (FOTO)

O cunoscuta actrita din Romania a devenit de curand mama pentru prima data. Este vorba despre Ada Condeescu care a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, in urma cu cateva zile, informeaza.

Viktor Orban: Ungaria va semna un acord pe 15 ani pentru a importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord pe 15 ani care ii va permite sa importe din Romania jumatate din cantitatea de gaze naturale de care are nevoie in fiecare an, iar livrarile ar putea demara dupa 2022, a declarat vineri premierul ungar, Viktor.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

Coruptia din Romania si atacurile PSD la democratie, subiect in The Economist si Die Zeit

Publicatiile The Economist Marea Britanie) si Die Zeit Germania) au dedicat ample articole coruptiei din Romania, dar si modului in care PSD incerca sa submineze institutiile si legislatia anticoruptie. Sub titlul Agentia anticoruptie se afla sub atac, The Economist scrie ca imediat ce Viorica Dancila a fost aleasa, ea a disparut in biroul lui Liviu Dragnea. Dl Dragnea este omul care ia deciziile. Daca dna Dancila se va dovedi refractara sau incapabila de a face ceea ce vrea el, ea va fi zburata.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )