Libnet.ro
UNICEF

19:31

Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

ADPM ADPM,
Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

O artista din Romania merge contra-trendului actual si a renuntat la a mai fi vegetariana, dupa 11 ani in care nu a consumat carne. Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Mai mult de jumatate dintre europenii care declara ca sunt fericiti in relatia lor de cuplu 55%) isi pun si finantele la comun, comparativ cu 76% dintre cuplurile din Romania, potrivit studiului ING International Survey - Economii 2018.

STUDIU Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Cuplurile din Romania sunt cele mai dornice sa puna banii la comun, 76% din acestea gestionand impreuna finantele, in timp ce media europeana se situeaza la 53%. Totodata,c mai mare numar de persoane fara economii se afla in Romania.

Val de PROBLEME MEDICALE printre VEDETELE din Romania (FOTO)

Mai multe vedete din Romania au vizitat in ultimul timp spitalele. Irina Loghin a ajuns de urgenta la spital cand s-a intors dintr-un turneu din SUA dupa ce a contactat un virus ucigas. Loghin a.

Playtech.ro: Depasirea pe linie continua ar putea sa nu mai fie sanctionata in Romania

Nici linia continua nu pare sa mai fie sperietoarea soferilor care a fost candva. Un deputat din partea PSD a venit cu un proiect de lege prin care conducatorii auto care depasesc pe linia continua sa nu mai primeasca nicio sanctiune. E drept, depasirea trebuie sa indeplineasca niste criterii pentru ca acestia sa scape de sanctiune, scrie Playtech. ro.

Legile Justitei din Romania, dezbatere in Parlamentul European/ Comisarul european pentru Justitie: Romania a parcurs un maraton. Un pas inapoi ar fi o mare dezamagire pentru prietenii Romaniei, dar mai ales pentru cetatenii romani/ Plus: Cum l-a atacat

Modificarea legilor justitiei din Romania a fost dezbatuta, miercuri seara, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, timp de peste o ora si 15 minute. Vera Jourova, Comisarul European pentru Justitie, a amintit in cadrul acestei dezbateri ca situatia modificarilor legislative fac obiectul unei anchete proprii ale GRECO, ale carei rezultate vor fi anuntate in luna martie. Ea s-a referit la progresul inregistrat de Romania pana acum drept un maraton, a carui linie de sosire se vede la orizont. Eurodeputatii PSD Victor Bostinaru si Ioan Mircea Pascu au insistat asupra faptului ca in Romania exista un pact intre seviciile secrete si institutii in justitie, Bostinaru afirmand chiar ca acest pact intre un serviciu secret si DNA a permis ca in Romania sa se faca politie politica. Pe de alta parte, eurodeputatul Ana Gomes Portugalia), colega in grupul Socialistilor cu membrii PSD, l-a atacat pe Liviu Dragnea, cu referire la ancheta OLAF: OLAF a tras concluzia ca seful PSD este responsabil pentru frauda cu fonduri europene. Deci intrebarea mea fata de colegii din Romania este: cum este posibil ca aceasta persoana as ramana in functie? a spus aceasta.

Camera Deputatilor a adoptat legea pentru combaterea ambroziei, considerata planta cea mai alergena din Romania

Deputatii au dat marti unda verde, cu 264 de voturi si o abtinere, proiectului de lege privind combaterea ambroziei - considerata ca fiind planta cea mai alergena din Romania. Proiectul, initiat de un grup de parlamentari PNL, a fost adoptat deja de Senat, astfel incat merge la promulgare, potrivit Agerpres.

A MURIT legenda lautarilor din Romania! Petrecerile NU vor mai fi la fel...

Lumea lautareasca din Romania este in doliu! Vestea ca George Pascu a murit la doar 58 de ani a cazut ca un trasnet peste colegi, fani si familie. George Pascu a fost multi-instrumentist, acordeonist si.

Modificarile aduse legilor justitiei din Romania, dezbatute in Parlamentul European. Europarlamentar portughez: Cum este posibil ca un om ca Liviu Dragnea, cu trei dosare penale, sa mai ramana in functie?

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut miercuri modificarile aduse legilor justitiei din Romania. Europarlamentarii romani membri ai PSD si ALDE au incercat sa explice ca lupta anticoruptie de la noi din tara este, de.

Ungaria anunta oficial ca va importa gaze din Romania, desi Teodor Melescanu a negat semnarea vreunui acord cu tara vecina

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca tara sa va semna un acord prin care va putea sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani,.

Viktor Orban: Ungaria va importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord care ii va permite sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani, a declarat vineri premierul ungar, Viktor.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )