Libnet.ro
UNICEF

23:00

Autostrada Orastie - Sibiu a fost redeschisa complet. Traficul a fost reluat fara restrictii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Orastie - Sibiu a fost redeschisa complet. Traficul a fost reluat fara restrictii

Autostrada Orastie Sibiu a fost redeschisa traficului rutier pe lotul III, Orastie Sibiu, dupa ce in urma cu 6 luni a intrat in reparatii. continuă pe Wall-Street Ro

Surse oficiale: Duminica se redeschide circulatia pe autostrada A1 Orastie - Sibiu, intre Saliste si Cunta

Circulatia pe autostrada A1 Orastie - Sibiu, intre nodurile rutiere Saliste judetul Sibiu) si Cunta judetul Alba) km 270+020 - km 292+455), se va redeschide duminica dupa-amiaza, dupa ce constructorii au reusit sa remedieze degradarile constatate la kilometrul 275+650 de metri, au precizat surse oficiale pentru Agerpres.

Vesti bune pentru soferi: Se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie

Vesti bune pentru soferi. De duminica, se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie, informeaza B1 TV. Angajatii CNADNR au lucrat fara oprire in ultimele luni pentru a redeschide circulatia.

Am finalizat lucrarile la Orastie - Sibiu in regie proprie

Catalin Homor directorul general al Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a declarat ca lucrarile la Orastie - Sibiu au fost finalizate in regie proprie a companiei de drumuri, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Lotul III al autostrazii Orastie - Sibiu se redeschide astazi

Lotul III al autostrazii Orastie - Sibiu se redeschide astazi incepand cu ora 14:00, potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, trimis redactiei.

Autostrada A1 Saliste-Cunta a fost redeschisa traficului, la peste un an de cand a fost inchisa si demolata partial

Lotul 3 al autostrazii A1 Sibiu - Orastie, intre Saliste si Cunta, a fost redeschisa circulatiei rutiere luni incepand cu ora 14:00, dupa ce lucrarile de reparatie a gropii de la km 60 au fost finalizate de catre Compania de Autostrazi. Autostrada a fost inchisa in septembrie 2015, la aproape un an de la deschiderea prematura in toiul campaniei prezidentiale, si a fost demolata pe o portiune de 200 de metri din cauza ca au aparut denivelari si fisuri in asfalt.

Un microbuz cu turisti straini a ramas blocat in zapada, pe Transalpina. A fost nevoie de o interventie speciala. Circulatia rutiera a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Circulatia rutiera pe Transalpina a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, respectiv suluri de zapada de circa 10 - 20 cm, vant puternic, vizibilitate redusa, aproape de zero, a anuntat sambata Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )