Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lotul III al autostrazii Orastie - Sibiu se redeschide astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lotul III al autostrazii Orastie - Sibiu se redeschide astazi

Lotul III al autostrazii Orastie - Sibiu se redeschide astazi incepand cu ora 14:00, potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Autostrada Orastie - Sibiu a fost redeschisa complet. Traficul a fost reluat fara restrictii

Autostrada Orastie Sibiu a fost redeschisa traficului rutier pe lotul III, Orastie Sibiu, dupa ce in urma cu 6 luni a intrat in reparatii.

Surse oficiale: Duminica se redeschide circulatia pe autostrada A1 Orastie - Sibiu, intre Saliste si Cunta

Circulatia pe autostrada A1 Orastie - Sibiu, intre nodurile rutiere Saliste judetul Sibiu) si Cunta judetul Alba) km 270+020 - km 292+455), se va redeschide duminica dupa-amiaza, dupa ce constructorii au reusit sa remedieze degradarile constatate la kilometrul 275+650 de metri, au precizat surse oficiale pentru Agerpres.

Am finalizat lucrarile la Orastie - Sibiu in regie proprie

Catalin Homor directorul general al Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a declarat ca lucrarile la Orastie - Sibiu au fost finalizate in regie proprie a companiei de drumuri, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Autostrada scufundata se redeschide astazi circulatiei

Lotul III al Autostrazii Sibiu-Orastie, portiunea de 22 de kilometri dintre localitatile Cunta si Saliste, numita si autostrada scufundata din cauza problemelor grave de structura din trecut, se va redeschide luni circulatiei, de la ora 14. 00, potrivit unor surse citate de News. ro. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a confirmat redeschiderea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )