Libnet.ro
UNICEF

15:15

Autostrada Soarelui e din nou in reparatii. Cati bani va da statul roman pentru reabilitarea intregului tronson

Antena3 Antena3,
Autostrada Soarelui e din nou in reparatii. Cati bani va da statul roman pentru reabilitarea intregului tronson

Drumul spre mare intra iar in reparatii! Desi Compania de Drumuri a anuntat ca lucrarile de reabilitare pentru Autostrada Soarelui au inceput inca din 15 februarie, in realitate muncitorii au aparut pe santier abia doua zile mai tarziu. Iar pana acum nu s-a turnat nici macar o galeata de asfalt. continuă pe Antena3

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Autostrada Soarelui intra in reparatii. Ce restrictii de circulatie se vor impune

Compania de Drumuri CNAIR) a anuntat ca Autostrada Soarelui va intra in reparatii, impunandu-se in acest sens anumite restrictii de circulatie.

Reincep lucrarile pe Autostrada Soarelui, cel mai aglomerat drum spre Constanta. Cat costa si cat dureaza reparatiile

Reparatiile pe Autostrada Soarelui au fost reluate in 15 februarie, dupa ce, in toamna anului trecut, s-a lucrat pe calea 1 Bucuresti-Constanta km 21-27). in ultimii doi ani, Autostrada Soarelui a dat mari batai de cap atat soferilor, cat si autoritatilor, mai ales portiunea din placi de beton care s-au ridicat si au ingreunat traficul.

Autostrada Soarelui intra in reparatie; sectorul cu dale de beton de pe A2 va fi frezat si refacut

Autostrada Soarelui A2) a intrat in reparatie pentru doi ani pe circa 24 de kilometri, urmand sa fie frezate dalele de beton, sa fie consolidate fisurile si sa fie reparate rosturile de dilatatie pe ambele cai de rulare, scrie Hotnews. ro .

Autostrada Soarelui intra in reparatie. Sectorul cu dale de beton de pe A2 va fi frezat si refacut

Autostrada Soarelui A2) a intrat in reparatie pentru doi ani pe circa 24 de kilometri acolo unde vor fi frezate dalele de beton, vor fi consolidate fisurile si vor fi reparate rosturile de dilatatie pe ambele cai de rulare. Sase kilometri au fost deja asfaltati de anul trecut, iar restul intra acum in lucru. Compania de Drumuri anunta, insa, ca nu vor exista restrictii in minivacanta de 1 mai.

Business report: Mii de tineri intre 15 si 34 de ani au parasit definitiv Romania in 2018. Top 5 judete din care au plecat; Tot mai multe companii din Romania angajeaza detinuti. Cu cati bani raman acestia

Ritmul de indatorare ne duce la 60% din PIB in 2025: profilul Romaniei in Raportul Comisiei pe deficitul excesiv. Romania a fost pusa vineri, 14 februarie, in fata. Pe bursa romaneasca a fost din nou greu fara butonul american. in contextul in care bursele americane au fost inchise cu ocazia unei sarbatori nationale, investitorii.

Cati bani vrea Tiriac de la Simona Halep in schimbul unei masini din colectia lui impresionanta. Raspunsul surprinzator al omului de afaceri

Ion Tiriac a surprins recent cu raspunul unei intrebari primite de catre o jurnalista. Cat i-ar cere in schimbul unei masini din colectia sa? Raspunsul omului de afaceri a fost unul neasteptat. Cat ii cere Tiriac Simonei Halep pentru o masina din colectia lui? Ion Tiriac a avut o reactie neasteptata la adresa Simonei Halep.

Cati bani incaseaza Loredana Groza pentru un sezon la Next Star. il concureaza pe Stefan Banica la comisioane

Show-ul Next Star este o emisiune destinata copiilor talentati cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Primele castinguri pentru emisiune au inceput deja luna trecuta, pe 10 si 11 ianuarie, unde copii talentati din Bucuresti si din imprejurimi s-au prezentat la auditii. Mai mult, in mai multe orase din tara au fost organizate castinguri, .

Beuran, din nou in fata procurorilor! Ce declaratii a facut medicul la sediul DNA

Mircea Beuran s-a prezentat din nou astazi la DNA, insotit de avocat. Reputatul chirurg a refuzat insa sa le spuna jurnalistilor motivul vizitei sale, insa intrebat despre pacientii care al asteapta, Mircea Beuran a afirmat: imi pare rau pentru ei. Beuran, din nou in fata procurorilor! Potrivit mediafax, Mircea Beuran si avocatul sau s-au prezentat .

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )