Libnet.ro
UNICEF

06:15

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit de politistii ialomiteni

Adevărul Adevărul,
Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit de politistii ialomiteni

Un autoturism cautat pentru confiscare de autoritatile britanice a fost depistat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Ialomita. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Studentii de la Universitatea din Bristol strng bani pentru a trimite un portar n vacanta pe care nu a mai avut-o de un deceniu

Herman Gordon, un paznic de la Universitatea din Bristol, a primit un cadou cu totul neasteptat. in aceasta vara, studentii universitatii din Marea Britanie au decis ca a venit timpul sa-l rasplateasca pentru toate eforturile lui si sa-I ofere o vacanta pe care nu a mai avut-o de mai bine de un deceniu, scrieCNN.

Dezastrul va lovi Marea Britanie: Va ploua in doua zile cat pentru o luna

Furtuna Callum va lovi, vineri, multe zone din Marea Britanie, care se va manifesta prin cantitati mari de ploi, iar vantul va sufla cu peste 110 kilometri la ora, relateaza Press Association citat de.

VIDEO Doi romani au murit intr-un accident in Marea Britanie. Unul dintre ei a transmis cursa live pe Facebook si a cerut soferului sa incetineasca

Doi romani au murit luni si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in Marea Britanie si provocat chiar de unul dintre ei. Pasagerul a transmis in direct calatoria, in fundal auzindu-se si cum il roaga pe sofer sa incetineasca. Ranit grav in urma evenimentului rutier, oradeanul a murit la spital.

UE nu trebuie sa pedepseasca Marea Britanie pentru Brexit

Ar fi gresit ca Uniunea Europeana sa pedepseasca Marea Britanie pentru intentia sa de a iesi din blocul comunitar, a afirmat astazi fostul ministru de externe italian Franco Frattini, intr-o discutie despre viitorul proiectului european in cadrul conferintei Bucharest Forum, conform Agerpres.

Fifor, despre activitatea militara ruseasca din Marea Neagra: Situatia s-a schimbat dramatic n ultimul an

Romania, membru NATO, si-a exprimat ingrijorarea miercuri in privinta amplificarii activitatii militare ruse din Marea Neagra si a spus ca intarirea apararii europene va fi o tema majora in timpul detinerii presedintiei UE, transmite Reuters.

Ce au descoperit politistii de frontierain caserolele cu mancare ale pasagerilor unui autocar

Politistii de frontiera din Vama Veche au descoperit, joi dimineata, in timpul efectuarii unui control, pe sensul de intrare in tara, asupra pasagerilor unui autocar care efectua curse pe ruta Turcia -.

Avocatul care a scris legea petroliera a ajuns sa lucreze pentru cel mai mare fond de investitii privat din lume, direct interesat de resursele din Marea Neagra (FOTO)

Scena politica romaneasca este martora acum unui scandal urias, chiar in interiorul coalitiei guvernamentale, privind legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra. in acest.

Statele Unite exprima preocupare privind activitatile submarinelor militare ruse din Marea Neagra

Statele Unite si Alianta Nord-Atlantica sunt preocupate si trebuie sa mentina vigilenta din cauza activitatilor militare ale Rusiei, care a dezvoltat submarine militare puternice, unele fiind operationale in Marea Neagra, afirma amiralul James Foggo, comandantul Fortelor Navale SUA din Europa, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )