Libnet.ro
UNICEF

21:15

Avalansa in Alpii francezi: Mai multe victime

B1 B1,
Avalansa in Alpii francezi: Mai multe victime

Patru persoane au murit in urma unei avalanse care s-a produs vineri in Alpii francezi, informeaza BBC News. O alta persoana este data disparuta, iar alta a fost ranita si a fost transportata la. continuă pe B1

Avalansa in Alpii francezi. Sunt cel putin patru morti

Patru persoane si-au pierdut viata in urma unei avalanse produsa vineri in Alpii francezi, informeaza DPA si BBC. Incidentul a avut loc in apropierea statiunii Entraunes din Parcul national.

Incendiu puternic intr-o parcare din Vrancea. Sunt mai multe victime

Doi barbati din Republica Moldova au fost raniti grav, in timpul noptii de miercuri spre joi, dupa un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir in care stationau, intr-o parcare din judetul Vrancea.

Doi tineri risca sa ajunga la inchisoare dupa ce au distrus mai multe indicatoare rutiere ca sa se distreze

Tinerii, cu varsta de 20 si 21 de ani, au fost identificati de politisti ca fiind autorii unui furt mai putin obisnuit. Ei au furat mai multe indicatoare rutiere, iar pe o parte dintre ele le-au abandonat pe un teren agricol.

Primarul Timisoarei, despre jurnalistii din presa locala care au scris ca strazile nu au fost deszapezite: Paraziti sociali care traiesc din taxa de asmutire. Exista mai multe variante de prostitutie, nu numai pe centuri

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu PNL), le-a transmis jurnalistilor din Timisoara, intr-o conferinta de presa in care nu le-a permis sa ii adreseze intrebari, ca exista mai multe variante de prostitutie, nu numai pe centuri, dupa ce in cursul diminetii, pe Facebook, i-a catalogat pe jurnalisti paraziti sociali care traiesc din taxa de protectie si taxa de asmutire!. Jurnalistii de la principalele organisme de presa prezenti la intalnirea cu edilul au parasit sala de conferinte, relateaza News. ro. Primarul a avut o astfel de reactie dupa ce presa locala a scris ca strazile nu au fost curatate de zapada si ca exista doar 14 utilaje de deszapezire pentru tot orasul, care are aproximativ 1. 300 de strazi.

INS: Innoptarile turistilor au crescut in ianuarie cu aproape 10%. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in luna ianuarie 2018 au insumat 722. 100, in crestere cu aproape 10% fata de cele din luna ianuarie 2017, a transmis luni Institutul National de Statistica. Opt din 10 sosiri au fost reprezentate de turistii romani si doar doi din 10 au fost straini. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel 17,7 mii), Italia 16,9 mii), Germania 14,6 mii), Franta 9,4 mii), Republica Moldova 9,2 mii). INS diferentiaza sosirile de innoptari, sosirea unui turist inregistrandu-se atunci cand o persoana este inscrisa in registrul hotelului/motelului etc, in vreme ce innoptarile reprezinta intervalul de 24 de ore pentru care o persoana este inregistrata. De pilda, daca o persoana vine in Romania si doarme 10 nopti, ea va figura cu o sosire si 10 innoptari.

Peste 141.000 de cazuri de infectii respiratorii in ultima saptamana, cu 67% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut

Peste 141. 000 de cazuri de infectii respiratorii s-au inregistrat in ultima saptamana, cu 67% mai multe fata de perioada similara a anului trecut, informeaza News. ro. De la inceputul acestei ierni au fost confirmate peste 1. 000 de cazuri de gripa, cele mai multe - 324 - in Bucuresti si in judetele Iasi, Constanta, Bihor si Arges.

Fapt rarisim in Rusia: Mai multe ziariste acuza deputati si inalti functionari de hartuire sexuala / Printre cei vizati, Leonid Slutski

Mai multe ziariste din Rusia au acuzat in ultimele zile deputati si inalti functionari rusi de hartuire sexuala, un asumare exceptionala in aceasta tara, unde subiectul ramane in mare parte tabu, scrie AFP.

Crima socanta in Galati!O tanara a fost ucisa in plina strada de amant, cu mai multe lovituri de cutit

O tanara in varsta de 33 de ani a fost ucisa de amant, in plina strada, cu mai multe lovituri de cutit. Cazul socant a avut loc in Galati, cand femeia erain drum spre serviciu. La un moment dat,.

Premiile Gopo 2018. Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, cele mai multe nominalizari. Lista completa

Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, in regia lui Daniel Sandu, a primit cele mai multe nominalizari, 15, la gala premiilor Gopo 2018, urmat de 6,9 pe scara Richter, de Nae Caranfil, si Aniversarea, de Dan Chisu, cu cate opt nominalizari fiecare.

10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt inchise circulatiei, iar pompierii si autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )