Libnet.ro
UNICEF

08:00

10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

România Liberă România Liberă,
10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt inchise circulatiei, iar pompierii si autoritatile. continuă pe România Liberă

Mai multe masini sunt blocate in zapada, pe DJ 202 E, in Vrancea

Pentru deblocarea autoturismelor, au fost trimise in zona trei utilaje. Zapada creeaza si alte probleme in Vrancea.

Viscol puternic in Prahova. Mai multe masini blocate in zapada au avut nevoie de ajutorul echipelor de interventie

Un microbuz in care se aflau sase persoane, dar si alte patru autoturisme au ramas blocate in zapada pe drumul judetean care leaga Floresti de Nedelea. in ajutorul lor au intervenit echipele de la ISU Prahova, dar si de la primaria Floresti.

Doua segmente de drumuri nationale si 10 tronsoane de drumuri judetene sunt blocate sau au fost inchise preventiv din cauza caderilor masive de zapada

In judetul Braila se actioneaza in prezent cu 26 de utilaje de deszapezire pentru deblocarea mai multor segmente de drumuri nationale si judetene, iar politistii au instituit 18 filtre de informare a soferilor.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Autoritatile au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald

Romania este lovita in plin de un ger naprasnic. Pentru a-ia ajuta pe oameni, autoritatile din Targoviste au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald.

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au ajuns la scoala din cauza zapezii

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au putut ajunge, marti dimineata, la scoli, din cauza caderilor mari de zapada. Oficial, cursurile nu au fost suspendate.

Drumuri inchise in judetul Tulcea. Codul Portocaliu, prelungit pana pe 1 martie

Codul Portocaliu de temperaturi scazute a fost prelungit pana joi, 1 martie. Dupa 24 de ore de vreme rea, mai multe drumuri nationale si judetene din Tulcea au fost inchise.

CNAIR: Autostrada Soarelui ramane inchisa de viscol. Restrictii de trafic pe mai multe sectoare de drum din Baragan

Autostrada Soarelui si mai multe sectoare de drum national sunt in continuare inchise, marti dupa-amiaza, pe alte sosele fiind instituite restrictii de tonaj, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). intre orele )5. 00 si 13. 00, s-a actionat cu peste 1. 300 de utilaje si s-au raspandit aproape 3. 000 de tone de material antiderapant.

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Proteste pentru sustinerea DNA si a Laurei Codruta Kovesi, in Bucuresti si in mai multe orase

50 Majoritatea protestatarilor au parasit piata Victoriei. La aceasta ora, mai sunt cateva sute de manifestanti, in fata Guvernului. *ACTUALIZARE Se scandeaza Tudorel, demsia! Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la 3000, potrivit Hotnews. Acestia scandeaza Tudorel, demsia!, Demisia!, PSD, ciuma rosie! sau Nu scapati! Manifestatii de sustinere a DNA au loc si in marile orase din tara, precum Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Sibiu. *ACTUALIZARE 300 de protestatari s-au strans in Piata Victoriei petnru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie si a Laurei Codruta Kovesi si numarul continua sa creasca. Proteste pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in alte orase, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploiesti, Baia Mare, Craiova si Galati. Romanii din diaspora anunta si ei ca se vor solidariza cu cei din tara, in Dublin, Milano, Viena si Toronto. Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. ) NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut de o gasca de infractori, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )