Libnet.ro
UNICEF

11:30

O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa ce o avalansa a lovit un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, a informat politia locala, citata de DPA. Vehiculele aflate in. continuă pe Antena3

Un hotel din estul Elvetiei, lovit de avalansa

Trei persoane au fost ranite joi dupa ce un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, la o altitudine de circa 1. 300 de metri, a fost lovit de o avalansa.

VIDEO Manevre incredibile facute de un pilot de elicopter ntr-o misiune de salvare din Alpii Francezi

Un pilot de elicopter a dovedit aptitudini incredibile in timpul unei misiuni de salvare ce a avut loc in Alpii Francezi pe 2 ianuarie, scrie Euronews. Un clip video arata cum politia montana franceza ajuta un schior ranit sa se ridice, apoi il urca in aparatul de zbor.

O noua VICTORIE A SOCIAL MEDIA: Tanara saudita baricadata intr-un hotel din Thailanda, preluata de Comisariatul ONU!

Thailanda a renuntat sa expulzeze o tanara saudita blocata intr-un hotel, dupa ce opinia publica s-a mobilizat masiv pe retele de socializare. Cazul sau a fost preluat marti de inaltul Comisariat ONU.

Achizitia corvetelor pentru Fortele Navale: Decide MApN cine le va construi n tara sau va fi amnata decizia din nou? Care sunt controversele

Armata ar trebui ca pe 12 ianuarie sa anunte cine ar urma sa fie constructorul selectat pentru a construi patru corvete multifunctionale in Romania si modernizarea si inarmarea celor doua fregate Type 22, dupa ce decizia a fost amanata de mai multe ori la finele anului trecut. Procesul de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale a fost deja anulat o data in urma cu doi ani, iar actuala procedura e deja in intarziere, desi nevoile marinei la Marea Neagra sunt urgente. Trei mari producatori au intrat in lupta, iar o controversa aparuta intre ofertele primilor doi ar putea duce la amanarea deciziei sau chiar anularea intregii proceduri, sustin unele surse.

Ford anunta o reforma ambitioasa a diviziei din Europa! Care sunt planurile companiei pentru fabrica din Craiova si cand va fi livrat primul model electrificat

Ford anunta planuri ambitioase pentru reformarea diviziei din Europa, dar Romania nu va fi afectata de reduceri, astfel ca la Craiova vor continua recrutarile, existand chiar posibilitatea ca in toamna sa.

Bebelus mort la un spital din Targoviste. Medicii sunt acuzati de malpraxis

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Parintii unui copil nascut prematur spun ca bebelusul lor de numai o luna a murit aseara dupa ce i s-a facut gresit o perfuzie.

Faze tari: Inteligenta artificiala poate descifra cuvintele direct din undele cerebral; Cea mai detaliata fotografie cu galaxia noastra vecina de pna acum; Semnale radio dinspre o galaxie aflata la 1,5 miliarde de ani lumina, detectate de cercetatori

Un spital s-a trezit cu un elan in holul de la intrare. Impozantul animal, care se pare ca era o femela gestanta, a intrat pe o usa cu senzori care ramasese blocata din cauza frigului. Un astronaut de pe Statia Spatiala Internationala a apelat numarul de urgenta 911. Astronautul olandez Andre Kuipers, aflat pe Statia Spatiala Internationala, a sunat accidental la numarul de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )