Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un hotel din estul Elvetiei, lovit de avalansa

Adevărul Adevărul,
Un hotel din estul Elvetiei, lovit de avalansa

Trei persoane au fost ranite joi dupa ce un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, la o altitudine de circa 1. 300 de metri, a fost lovit de o avalansa. continuă pe Adevărul

Gerul extrem din Romania face noi victime. Trei persoane au murit de frig

Gerul extrem care a cuprins Romania face noi victime. Trei oameni au murit inghetati de frig. A fost din nou o noapte geroasa, iar meteorologii spun ca sunt cele mai scazute temperaturi din aceasta.

Ninsorile se extind / Sapte judete din estul tarii vor fi sub cod galben de viscol

Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea si anunta ca incepand din aceasta dupa-amiaza ninsorile se vor extinde dinspre sud-vest si vor cuprinde treptat sudul, estul si centrul tarii. De asemenea, pentru sapte judete din estul tarii a fost emisa avertizare cod galben de viscol si strat consistent de zapada, incepand din aceasta seara si pana vineri la ora 12.

O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa ce o avalansa a lovit un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, a informat politia locala, citata de DPA. Vehiculele aflate in.

O noua VICTORIE A SOCIAL MEDIA: Tanara saudita baricadata intr-un hotel din Thailanda, preluata de Comisariatul ONU!

Thailanda a renuntat sa expulzeze o tanara saudita blocata intr-un hotel, dupa ce opinia publica s-a mobilizat masiv pe retele de socializare. Cazul sau a fost preluat marti de inaltul Comisariat ONU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )