Libnet.ro
UNICEF

20:15

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Online Sport Online Sport,
Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte. continuă pe Online Sport

CUPA MONDIALA: Brazilia - Germania, prima semifinala a competitiei

Selectionata Braziliei va intalni reprezentativa Germaniei, marti, 8 iulie, la Belo Horizonte, de la ora 23. 00, in prima semifinala a Cupei Mondiale.

SLIDE Cinci lucruri de stiut inainte de Brazilia-Germania

Brazilia si Germania joaca marti seara in prima semifinala a Cupei Mondiala. Vedeti in continuare cinci lucruri de stiut inaintea meciului de la Belo Horizonte.

LIVE TEXT Brazilia - Germania, ora 23.00. Semifinale Cupa Mondiala 2014

Brazilia si Germania se intalnesc, marti seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, in prima semifinala a Campionatului Mondial de fotbal, gazduit de Brazilia. Partida, desfasurata pe Arena Mineirao, din Belo Horizonte, ar putea da numele campioanei mondiale, avand in vedere ca ambele echipe sunt principalele favorite ale turneului.

Programul de marti de la Cupa Mondiala

Prima semifinala a Cupei Mondiale, Brazilia - Germania, va avea loc, marti, de la ora 23. 00, la Belo Horizonte, invingatoarea urmand sa joace in finala, iar invinsa in meciul pentru locul trei.

Brazilia - Germania, reeditarea finalei Cupei Mondiale din 2002

Pare incredibil, dar singurele echipe cu peste 100 de meciuri la Cupa Mondiala, Brazilia si Germania, s-au intalnit o singura data in istoria de 84 de ani a competitiei. S-a intamplat in urma cu 12 ani, in.

Cupa Mondiala: Schweinsteiger se teme ca Brazilia va fi mai periculoasa fara Neymar

Jucatorul german Bastian Schweinsteiger se teme ca pierderea lui Neymar ii va uni si mai mult pe brazilieni iar Selecao va fi mai periculoasa ca pana acum. Neamtul declara, inaintea semifinalei de Cupa Mondiala dintre Brazilia si Germania, ca prefera ca adversarii sa joace in cea mai buna formula posibila, pentru a fi evitate astfel surprizele.

Cote pariuri sportive pentru semifinale Brazilia - Germania

Iata cotele oferite pentru semifinale Brazilia - Germania de casa sa pariuri Stanleybet.

Semifinale Cupa Mondiala 2014: Selectionerul Germaniei se teme de jocul usor agresiv al Braziliei

Selectionerul Germaniei Joachim Low a vorbit despre partida ce urmeaza sa se joace marti seara, in prima semifinala a Campionatului Mondial 2014, aratandu-se usor ingrijorat de jocul agresiv al nationalei.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )