Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avancronica meciului CSU Craiova - Astra

Online Sport Online Sport,
Avancronica meciului CSU Craiova - Astra

Meciul CSU Craiova Astra Giurgiu tine capul de afis, sambata, in prima etapa a playoff-ului Ligii 1 Betano. Vedeti mai jos avancronica meciului si cotele oferite de Fortuna. continuă pe Online Sport

CSU CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA I

CSU CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA I Fotbalistii lui Devis Mangia au un moral foarte bun dupa ce au eliminat Dinamo din Cupa Romaniei, scor 1-0, si s-au calificat in semifinalele Cupei.

LIVE CSU Craiova - Astra Giurgiu (20:45)

Urmariti in aceasta pagina live text sambata seara de la 20:45 partida dintre CSU Craiova si Astra Giurgiu din prima runda a playoff-ului Ligii 1.

LIVE CSU Craiova - Astra Giurgiu 0-0

Urmariti in aceasta pagina live text sambata seara de la 20:45 partida dintre CSU Craiova si Astra Giurgiu din prima runda a playoff-ului Ligii 1.

Asa am trait CSU Craiova - Astra Giurgiu 1-0

Am transmis in aceasta pagina live text sambata seara de la 20:45 partida dintre CSU Craiova si Astra Giurgiu din prima runda a playoff-ului Ligii 1. Apasati aici pentru live video.

U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT in Liga I. Oltenii, obligati sa invinga

U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Fotbalistul portughez al formatiei CS Universitatea Craiova, Tiago Ferreira, a declarat ca el si colegii sai trebuie sa profite de atmosfera creata de.

Avancronica meciului CFR Cluj CSM Poli Iasi

Playoff-ul debuteaza vineri seara cu meciul dintre CFR Cluj, liderul campionatului, si CSM Poli Iasi, echipa care a lasat-o pe Dinamo in afara primelor sase pozitii.

Liga 1, play-off: CS U Craiova - Astra Giurgiu 1-0/ Mitrita a adus victoria in minutul 81

CS U Craiova a debutat cu dreptul in play-off-ul Ligii 1, castigand disputa de pe propriul teren cu Astra Giurgiu, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Mitrita, in minutul 81. Gratie acestui succes, oltenii au urcat pe locul doi in clasament, insa FCSB are un meci mai putin disputat.

Liga 1, play-off: CS U Craiova - Astra Giurgiu 1-0/ Mitrita a adus victoria in minutul 82

CS U Craiova a debutat cu dreptul in play-off-ul Ligii 1, castigand disputa de pe propriul teren cu Astra Giurgiu, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Mitrita, in minutul 82. Gratie acestui succes, oltenii au urcat pe locul doi in clasament, insa FCSB are un meci mai putin disputat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )