Libnet.ro
UNICEF

20:45

Avans mai mult decat dublu al titlurilor Banca Transilvania fata de BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avans mai mult decat dublu al titlurilor Banca Transilvania fata de BET

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au inregistrat, de la inceputul anului, o crestere de 12,67% procentaj calculat pe baza preturilor de inchidere din perioada 20 decembrie 2017 - 14 iunie 2018), mai mult decat dublu fata de aprecierea indicelui BET, referinta bursei noastre, care a avut, in aceeasi perioada de timp, un avans de 5,3%. continuă pe Ziarul Bursa

Statistica: Tinerii emigreaza mai mult decat adultii, la o varsta din ce in ce mai scazuta

In numai doi ani, fenomenul plecarii din tara s-a accelerat rapid la tinerii romani, varsta la care acestia emigreaza scade din ce in ce mai mult, iar femeile care pleaca sunt mai numeroase decat barbatii, arata datele Institutului National de Statistica.

Sondajul care arunca in aer PSD: Romanii vor referendum pentru Legile Justitiei. Peste 80% dintre cetateni considera ca politicul influenteaza justitia din ce in ce mai mult

Un sondaj IMAS efectuat la comanda Europa FM arata ca romanii sunt convinsi, intr-o proportie covarsitoare, ca factorul politic influenteaza justitia din ce in ce mai mult. La intrebarea Credeti ca.

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult, iar in urmatorul an va creste si numarul romanilor care nu vor putea sa isi plateasca imprumuturile. Oficialii Bancii Nationale au.

Jaf armat in mijlocul zilei la o sucursala Banca Transilvania din Cluj. Un barbat a fugit dupa ce a dat lovitura si este cautat de politisti

Un barbat este cautat de politisti, dupa ce a atacat si a jefuit o sucursala a Bancii Transilvania de la Cluj in mijlocul zilei.

Ce marci auto au crescut cel mai mult n Europa si care sunt campioanele scaderilor

Jeep, Seat si Dacia sunt marcile cu cele mai mari cresteri procentuale in UE intre ianuarie si mai, perioada in care vanzarile de masini noi au crescut cu 2,4%, arata datele ACEA. Germania este cea mai mare piata auto europeana, urmata de Marea Britanie. in Romania s-au inmatriculat aproape 48. 000 de masini noi, avans de 29% fata de anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )