Libnet.ro
UNICEF

01:06

Avansari in grad de Ziua Politiei. Cine este singurul ofiter salajean rasplatit pentru merite exceptionale

Adevărul Adevărul,
Avansari in grad de Ziua Politiei. Cine este singurul ofiter salajean rasplatit pentru merite exceptionale

Ziua Politiei Romane a fost prilej pentru avansarea in grad a aproape 70 de politisti. Doar unul dintre ei a fost avansat pentru merite exceptionale. continuă pe Adevărul

25 martie, Ziua Politiei Romane. Ce manifestari organizeaza oamenii legii

Ziua Politiei Romane este celebrata in fiecare an la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina a Bunei Vestiri. Aceasta zi a fost instituita prin articolul 49 din Legea nr. 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane.

Codrin Stefanescu: PSD este singurul partid ROMANESC, singurul partid format din oameni NORMALI (VIDEO)

PSD este singurul partid romanesc, este singurul partid nefinantat din strainatate, si singurul partid format din oameni normali, a declarat Codrin Stefanescu, in timpul unui miting PSD de la Brasov, relateaza.

CODRIN STEFANESCU, SECRETAR GENERAL PSD, LA UN MITING AL PARTIDULUI IN BRASOV: PSD este singurul partid romanesc, format din oameni normali

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, la un miting social-democrat care avut loc in Piata Sfatului din Brasov si la care au participat mai multi ministri ai partidului, ca PSD este singurul partid romanesc, singurul partid nefinantat din strainatate, format din oameni normali.

Avansari in grad si manifestari dedicate Zilei Politiei, in parcul Dumbrava

Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi a sarbatorit Ziua Politiei Romane prin diferite activitati desfasurate la nivelul judetului.

Mesaj dur pentru Carmen Dan, de Ziua Politiei Romane. Ne condamnati la moarte, mergem in cosciuge cu girofar

Bogdan Banica, vicepresedintele Sindicatului Politiei Romane, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa ministrului de interne Carmen Dan.

Cine este Tudor Ciuhodaru, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Tudor Ciuhodaru este una dintre surprizele PSD pentru lista alegerilor europarlamentare. Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, si-a inceput cariera politica in 2008, la Iasi, iar pana in acel an a fost sef serv.

Cine este Constantin Axinia, noul director general al CFR Infrastructura

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din Romania. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

Cine este Mihai Craiu, doctorul care a infruntat-o pe Olivia Steer pe tema vaccinurilor

Doctorul Mihai Craiu este un nume cunoscut in pediatria romaneasca. Si toata lumea are cuvinte frumoase despre el. in urma cu cateva zile, medicul Mihai Craiu a infruntat-o in direct pe Olivia Steer pe tema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )