Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avarie pe cel mai mare aeroport din Madrid: Sute de curse au fost amanate si anulate

B1 B1,
Avarie pe cel mai mare aeroport din Madrid: Sute de curse au fost amanate si anulate

O avarie la un radar a dat peste cap toate zborurile de pe Aeroportul Barajas din Madrid. Au putut ateriza doar avioanele care se aflau deja in aer, in timp ce cursele catre acest aeroport din intreaga lume au fost. continuă pe B1

Apple va lansa 'cel mai mare iPad' al companiei

Apple va incepe sa comercializeze un iPad cu ecran de 12,9 inci, cel mai mare al companiei, in prima parte a anului viitor, conform unor rapoarte citate de presa internationala.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancarea pe care o consumati zilnic. Trebuie sa va feriti de el

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare,.

Cel mai inalt om din lume a murit la varsta de 44 de ani

Leonid Stadnik, cel mai inalt om din lume, a murit la varsta de 44 de ani, pe 24 august, in regiunea Jitomir din nord-vestul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua saptamani

Actiunile distribuitorului de energie Electrica EL) au incheiat sedinta de ieri la cel mai ridicat nivel de dupa 4 iulie, ziua listarii companiei pe bursa, in timp ce piata a stagnat pentru a doua zi consecutiv.

REPORTAJ: Valencia, orasul traversat de cel mai lung parc din lume

Valencia, al treilea oras spaniol ca marime, aflat pe Coasta Azahar, la Marea Mediterana, este una dintre primele destinatii de vacanta atunci cand ne gandim sa vizitam Spania, alaturi de Barcelona si Madrid, pentru ca este un oras vechi cu multa.

FOTO Cum s-a tesut panza de fier spre cel mai mare nod feroviar din Transilvania

Gara din Teius este de peste un secol si jumatate unul dintre cele mai importante noduri feroviare din Romania. Datorita statutului de nod feroviar, a ajuns sa aiba, inca din 1871, o gara de calibrul Clujului sau Aradului. in 1908 a fost finalizata o noua constructie monumentala, care ramane si astazi cea mai mare gara din judetul Alba.

Cel mai popular gadget din istorie frigiderul muzical [VIDEO]

O campanie de finantare pentru un frigider portabil, care este si combina audio a devenit cea mai de succes initiativa de pe Kickstarter din istorie, depasind ceasul Pebble. Coolest Cooler e un frigider portabil pentru picnicurile din padure care a fost sustinut de 49. 000 de oameni si a strans 10,3 milioane de dolari. Coolest Cooler face mult mai multe decat un simplu frigider de picnic. Are un blender inclus, pe baterii, care poate face gheata si smoothie-uri sau cocktail-uri, o [].

Cel mai luxos cartier din Seul, invadat de chinezoaice venite la cumparaturi...de fete

Luxosul cartier Gangnam, din sudul orasului Seul, geme de chinezoaice cu chipul bandajat, care au venit in Coreea de Sud pentru a-si cumpara un nou chip. Exporturile culturale coreene, care se refera in mod special.

Adrenalina la cote maxime! Ei au facut cel mai periculos selfie din istorie!

Trei tineri curajosi si dornici de senzatii tari au dus la un alt nivel ideea de selfie. Au sfidat gravitatia si s-au fotografiat pe acoperisul celei de-a cincea cea mai inalta cladire din Hong Kong, The Centre.

[P] New York, cel mai american oras din America

Orasul care nu doarme niciodata nu te va lasa nici pe tine sa adormi. O sa te intampine intr-un peisaj pe care il vei gasi inexplicabil de familiar si o sa iti ocupe fiecare minut al vacantei. Tot ce se intampla la New York are un aer de poveste, aceeasi poveste pe care ai vazut-o la televizor de mii de ori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )