Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avarie importanta a retelei de curent electric n mai multe localitati din Ilfov, unde oamenii au ramas fara electricitate de aproape 14 ore

Hotnews Hotnews,
 Avarie importanta a retelei de curent electric n mai multe localitati din Ilfov, unde oamenii au ramas fara electricitate de aproape 14 ore

O avarie importanta la reteaua de curent electric continua sa afecteze locuitorii mai multor localitati de langa Bucuresti, care sunt fara curent de aproape 14 ore. continuă pe Hotnews

VIDEO Inundatii pe mai multe strazi din Buzau, dupa o ploaie torentiala

Mai multe strazi si gospodarii din municipiul Buzau au fost inundate, luni dupa-amiaza, dupa o ploaie torentiala care a durat aproape o ora. Precipitatiile au creat probleme pe mai multe strazi de la periferie, in cartierul Micro 3 dar si pe o importanta strada din centru, unde isi au sediile Politia si Scoala 11.

Alerta de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe: Incendii de vegetatie in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alerta de calatorie, mai multe tari din Europa confruntandu-se cu incendii de vegetatie. Din cauza incendiilor, Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Suedia. De asemenea, in estul Angliei, 1. 500 de oameni au fost evacuati de urgenta.

Mai multe retele de socializare vor adopta noi masuri pentru a limita continuturile care pot fi postate n cadrul platformelor lor

Avand in vedere existenta dezinformarii, a propagandei de stat si a hartuirii in mediul online, mai multe companii au decis sa limiteze tipurile de continuturi care pot fi postate in cadrul platformelor lor, scriethenewyorktimes. com. Stirile care se dovedesc a fi false vor fi aratate pe Facebook in partea de jos a news-feed-ului utilizatorilor, acestea fiind astfel vizualizate mai putin. Pe langa Facebook, companii precum Google, Twitter, Reddit sau Spotify isi regandesc relatia cu mediul offline.

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare.

In primele 6 luni ale anului, numarul firmelor nou infiintate a scazut! In schimb, tot mai multe se inchid

Trendul economiei romanesti, confirmat de un barometru incontestabil: numarul de firme nou infiintate! Acesta este in scadere, in primele sase luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, se inregistreaza tot mai multe.

Guvernul a avizat mai multe initiative legislative in domeniul energetic

Cabinetul de ministri a avizat mai multe initiative legislative care au drept scop crearea cadrului juridic necesar indeplinirii de catre operatorii de sistem a obligatiilor ce le revin in legatura cu exploatarea, intretinerea, reabilitare si modernizarea retelelor electrice si a celor de gaze naturale, transmite IPN.

VIDEO Alerta la Hotel Parc. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului

Mai multe echipaje de pompieri se afla in zona Hotel Parc din Slatina, judetul Olt, in urma unui apel la 112 prin care s-a solicitat ajutorul.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA / Promovata de Kovesi, ea a instrumentat mai multe dosare grele

Procurorul Florentina Mirica, sefa a directiei de combatere a corputiei din cadrul DNA si candidat la sefia acestei institutii, a instrumentat de-a lungul vremii mai multe dosare cu greutate, in care au fost implicati inalti demnitari, dar si cauze cu impact social major cum este dosarul fraudelor de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Florentina Mirica se numara printre procurorii care au semnat scrisoarea deschisa privind independenta justitiei.

Avariile la conductele de distributie a apei se tin lant in municipiul Bacau. in mai multe cartiere nu curge apa la robinet

Zilele treute, intreg municipiul Bacau a stat fara apa potabila dupa ce o avarie a afectat, sambata trecuta, conducta principala de aductiune dintre oras si sursa de la Valea Uzului.

Cluj, Bucuresti si Timisoara - orasele cu cele mai multe tranzactii imobiliare

incasarile companiei s-au majorat cu 35% in primele sase luni din 2018, fata de aceeasi perioada din 2017 RE/MAX Romania a inregistrat o crestere de circa 35% a incasarilor, in primele sase luni ale anului curent, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, arata un comunicat al companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )