Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cluj, Bucuresti si Timisoara - orasele cu cele mai multe tranzactii imobiliare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cluj, Bucuresti si Timisoara - orasele cu cele mai multe tranzactii imobiliare

incasarile companiei s-au majorat cu 35% in primele sase luni din 2018, fata de aceeasi perioada din 2017 RE/MAX Romania a inregistrat o crestere de circa 35% a incasarilor, in primele sase luni ale anului curent, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, arata un comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Un ghid cuprinzator pentru a gasi zborurile cele mai bune

Imi place bilete de avion, care zboara, aeroporturi, totul despre asta. Caut oferte de zbor pentru distractie. Am aflat mai multe despre ei in timp si se afla intr-o permanenta schimbare, dar se.

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

VIDEO Inundatii pe mai multe strazi din Buzau, dupa o ploaie torentiala

Mai multe strazi si gospodarii din municipiul Buzau au fost inundate, luni dupa-amiaza, dupa o ploaie torentiala care a durat aproape o ora. Precipitatiile au creat probleme pe mai multe strazi de la periferie, in cartierul Micro 3 dar si pe o importanta strada din centru, unde isi au sediile Politia si Scoala 11.

VIDEO Alerta la Hotel Parc. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului

Mai multe echipaje de pompieri se afla in zona Hotel Parc din Slatina, judetul Olt, in urma unui apel la 112 prin care s-a solicitat ajutorul.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA / Promovata de Kovesi, ea a instrumentat mai multe dosare grele

Procurorul Florentina Mirica, sefa a directiei de combatere a corputiei din cadrul DNA si candidat la sefia acestei institutii, a instrumentat de-a lungul vremii mai multe dosare cu greutate, in care au fost implicati inalti demnitari, dar si cauze cu impact social major cum este dosarul fraudelor de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Florentina Mirica se numara printre procurorii care au semnat scrisoarea deschisa privind independenta justitiei.

Prahova: Pod avariat de viitura si inundatii n mai multe localitati din judet

Un pod a fost avariat, duminica dupa-amiaza, de o viitura, accesul catre zeci de locuinte din comuna prahoveana Bertea facandu-se doar pietonal, iar in mai multe localitati din judet au fost inundatii in urma ploilor torentiale, relateaza Agerpres.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete din tara. Anuntul facut de meteorologi

Mai multe localitati din judetele Giurgiu, Ilfov si Calarasi se afla sub avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuni sambata seara. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pana la ora.

Cele mai proaste sau mai ciudate masini de politie din lume

Cele mai proaste masini de politie din lume iti arata ca nu toate statele dau prea multa atentie fortelor de ordine, care sunt obligate sa se descurce cu orice rabla. intr-un articol precedent ti-am aratat o scurta lista cu cele mai tari masini de politie din lume. Ti-am aratat atunci cum tari ca Germania, SUA, [].

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Iubesc libertatea si aventura si vor pleca mereu in cele mai interesante destinatii de vacanta. Cand acesti nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa ce rezista intreaga viata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2847 seconds )