Libnet.ro
UNICEF

09:45

Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

O femeie de 40 de ani a vorbit pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut in tineretea ei. A fost victima celui mai urat scandal de abuz asupra copiilor. Avea doar 11 ani atunci cana i s-a. continuă pe Antena3

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Update: Dupa aparitia articolului, directorul Bibliotecii Judetene din Bacau a venit cu un drept la replica, dar si cu cateva precizari. Buna ziua. Ca urmare a materialului pe care l-ati publicat pe.

Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

O romanca a murit lovita de un carusel in Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada avea 29 de ani si lucra in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Potsdam. Tanara si iubitul ei verificau barele de siguranta ale caruselului in momentul in care acesta a pornit si a strivit-o. Iubitul ei, George, nu .

Pasaport pentru sport in sectorul 5: Fundatia Nadia Comaneci a organizat cel mai mare eveniment de testare si indrumare sportiva in cadrul celei de-a doua editii a proiectului Nadia Sports Experience (VIDEO)

Parcul Sebastian din Capitala a fost locul de intalnire al marilor campioni. in frunte cu Nadia Comaneci au fost prezenti sute de tineri aspiranti la o cariera sportiva. Fundatia Nadia Comaneci a.

Peek Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din vestul tarii

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara.

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: Dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei.

Cine era Andreea Rodiana Fumu, cantareata a murit la doar 18 ani. Frumusetea ei uimea publicul FOTO

Cantareata Andreea Rodiana Fumu a murit la doar 18 ani, luptandu-se cu boala secolului, cancerul. Tanara era plina de vise, isi dorea sa devina o cantareata de succes, avea o frumusete aparte, dar totul s-a spulberat. Cum arata aceasta pe scena si care a fost mesajul parintilor de adio? Cine era Andreea Rodiana Fumu? Cazul .

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Pictura lui Banksy Devolved Parliament, vanduta pentru o suma record, de cinci ori mai mare decat cea mai optimista estimare de dinainte de licitatia de la Sothebys

Devolved Parliament, cea mai mare lucrare pe panza cunoscuta a lui Banksy, un comentariu caustic la adresa politicienilor britanici, a fost vanduta la licitatie pentru suma de 9,9 milioane de lire sterline 11 milioane de euro), un record de pret pentru artistul britanic, potrivit Guardian, citat de Mediafax.

Cum ar arata Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodata de Samsung

In 2020, Samsung va lansa un nou telefon din seria Galaxy S. Si asteptarile sunt mai mari ca niciodata, mai ales datorita dezvoltarii senzorilor foto pe care compania a facut-o in ultimii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )