Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

Playtech Playtech,
Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

O romanca a murit lovita de un carusel in Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada avea 29 de ani si lucra in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Potsdam. Tanara si iubitul ei verificau barele de siguranta ale caruselului in momentul in care acesta a pornit si a strivit-o. Iubitul ei, George, nu . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Cine este si cum arata Liliana Stefan, sotia lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu in umbra artistului. Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman? Lilina Stefan este partenera de viata a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu in umbra .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost .

Cine este tatal Antoniei, cel care a crescut-o pe artista. Ce spune barbatul despre sotia lui Alex Velea

Antonia si-a facut aparitia pe micile ecrane alaturi de mama sa, ambele alegand sa nu povesteasca anumiie detalii despre tatal artistei. Este bine cunoscut ca Antonia nu a crescut alaturi de tatal natural, pentru ca parintii sai au decis de la o varsta frageda sa plece pe drumuri diferite. Cum arata parintele acesteia care a .

Cine este Greta Thunberg, fata de 16 ani de care se tem toti liderii lumii

Greta Thunberg este o activista de mediu, nominalizata la Premiul Nobel. Vezi aceasta postare pe.

Cine este soferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomita. Detaliul crunt a iesit acum la iveala

Ilie Stefan Viorel este soferul TIR-ului implicat in accidentul grav din Ialomita, de sambata dimineata. Nu se stie ce s-a intamplat cu barbatul astfel incat a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )