Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avem nevoie de 1,6 miliarde de lei pentru finalizarea metroului din Drumul Taberei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem nevoie de 1,6 miliarde de lei pentru finalizarea metroului din Drumul Taberei

Valoarea totala a fondurilor cheltuite pana la acest moment de Metrorex pentru lucrarile la metroul din Drumul Taberei este de 1. 711 lei cu TVA, ne-a declarat directorul general al regiei, Aurel Radu. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, in New York Times: Avem nevoie de un guvern puternic, cu un nou mod de abordare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe.

Banca Central Europeana va injecta 1.100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro

Banca Central Europeana va injecta, incepand de la 1 martie, 1. 100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro si prevenirea deflatiei, au anuntat oficiali ai BCE, citati de Bloomberg. Potrivit acestora, propunerea.

Guvernul aloca sprijin financiar de peste 157 milioane lei pentru fermierii din sectoarele zootehnic si vegetal

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in valoare totala de peste 157 milioane lei pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe, prin doua Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Guvernul aloca sprijin financiar de peste 157 milioane lei pentru fermieri

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in valoare totala de peste 157 milioane lei pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe, prin doua Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Iohannis pentru New York Times: Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile

Intr-un interviu acordat presei americane, mai exact pentru publicatia New York Times, presedintele Iohannis a vorbit despre economia romaneasca si despre nevoia ca tara noastra sa aiba un guvern puternic cu o.

Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat astazi directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae.

Profitul Fondului Proprietatea a ajuns la nivelul-record de 1,01 miliarde lei

Profitul Fondul Proprietatea FP) a ajuns la nivelul-record de 1,012 miliarde de lei 228 milioane de euro), la finalul anului trecut, in urcare cu 48% fata de anul 2013.

Draghi propune cheltuirea a pana la 1.100 miliarde euro pentru relansarea inflatiei in zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a pana la 1. 100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichiditatilor, in vederea stimularii inflatiei in zona euro, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )