Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat astazi directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae. continuă pe Wall-Street Ro

Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat miercuri Nicolae Conteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Fermierii din Mehedinti vor primi banii pentru culturile calamitate anul trecut

Vesti bune pentru fermierii din Mehedinti, care anul trecut au suferit pagube importante din cauza ploilor torentiale si grindinei fiindca Guvernul a aprobat astazi alocarea de sprijin financiar pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe.

Dacia a vandut anul trecut 1.400 de masini pe zi si a trecut pragul de o jumatate de milion de unitati livrate

Vanzarile constructorului de autovehicule au depasit pragul de jumatate de milion de exemplare anul trecut, in crestere cu 19% fata de 2013.

ASF a incasat 78 mil. lei venituri de pe burse anul trecut, aproape cat au adus asigurarile si pensiile la un loc

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a avut anul trecut venituri de 78,3 milioane lei provenite de la companiile si entitatile supravegheate in piata de capital, aproape cat sumele incasate de la firmele de pensii si asigurari la un loc.

Peste 1.000 de persoane au fost instruite anul trecut de specialisti in domeniul prevenirii consumului de droguri

Peste 1. 000 de persoane au fost instruite, anul trecut, in domeniul prevenirii consumului de droguri chiar de specialisti ai Agentiei Nationale Antidrog ANA). Dintre acestea, 358 sunt angajati ai Ministerului Afacerilor Interne.

Ford si-a dublat vanzarile in Romania anul trecut

Ford a fost anul trecut cea de-a treia cea mai bine vanduta marca in Romania, cu peste 7. 000 de unitati vandute si o cota de piata de 8,21%.

Ungaria: Viktor Orban exclude o noua interventie a statului intre banci si clientii care au credite in franci elvetieni, dupa conversia de anul trecut

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca statul nu va interveni din nou intre banci si cetatenii care si-au luat credite in franci elvetieni, dupa ce, anul trecut, guvernul a impus bancilor conversia creditelor ipotecare in valuta in valoare de 14 miliarde de dolari in forinti, scrie Reuters.

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut cu 19%

Vanzarile Dacia au crescut cu 19% anul trecut, la 511. 000 de autovehicule, principala piata fiind in continuare Franta, cu aproape 105. 893 de unitati, in timp ce in Romania livrarile au avansat tot cu 19%, la.

Subscrierile Euroins Romania au scazut anul trecut cu 6,2%, la 107,9 milioane de euro

Euroins Romania a subscris anul trecut prime de 107,95 milioane de euro, in scadere cu 6,2% fata de 2013, din care politele RCA au avut o pondere de 93%, respectiv 100,5 milioane de euro, potrivit datelor publicate de grupul bulgar Eurohold, actionarul majoritar al asiguratorului.

Australian Open 2015: castigatoarea de anul trecut a anuntat ca va deveni mama

Fosta jucatoare de tenis Na Li, castigatoare la Australian Open in 2014, a anuntat ca va deveni mama pentru prima oara, luni, in fata publicului de pe Rod Laver Arena din Melbourne.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )