Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avem peste 1100 de morti din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Avem peste 1100 de morti din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor decedate in Romania in urma coronavirusului a ajuns la 1. 104, a anuntat, duminic. continuă pe România Liberă

Alerta la un hipermarket din Botosani, dupa ce sotul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Un scandal imens printre angajatii unui hipermarketing din Botosani a prins contur dupa ce sotul unui angajate de la raionul cofetarie brutarie a decedat din cauza coronavirusului. Angajatii sunt revoltati ca cele 20 de persoane care au intrat in contact cu colega indurerata nu au fost trimisi in izolare.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Peste 1.100 de morti de coronavirus in Romania. 7 decese au fost raportate la ultimul bilant

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alte sapte decese s-au inregistrat din cauza coronavirusului in Romania. in prezent sunt 1. 104 cazuri.

Alte 3 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, in Romania. Bilantul a crescut la 1.097 cazuri

Autoritatile au anuntat, duminica dimineata, trei noi decese din cauza coronavirusului. in prezent, sunt 1. 097 de cazuri.

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara.

Austria, trimisa in fata Curtii Europene de Justitie din cauza alocatiilor acordate copiilor imigrantilor, inclusiv romani

Comisia Europeana a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene in privinta legislatiei din Austria considerate discriminatorii privind indexarea alocatiilor copiilor lucratorilor straini in functie de nivelul de trai din tara unde traieste copilul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )