Libnet.ro
UNICEF

20:00

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Revolta la vama Nadlac, la intrarea in tara: Hotii! Lasati masinile sa treaca!

Circa 200 de oameni s-au revoltat, sambata, la Vama Nadlac, dupa ce au stat ore in sir la coada. Acestia i-au imbrancit pe jandarmii chemati sa mentina ordinea.

CORONAVIRUS |Romanii se intorc in tara in primele zile ale starii de alerta: Cozi kilometrice la Vama Nadlac. Timpul de asteptare depaseste uneori cinci ore (VIDEO)

UPDATE, 16 mai, ora 22. 10 - Sambata dupa-amiaza situatia a devenit tensionata in Vama Nadlac, acolo unde s-au vformat cozi imense la intarea in tara. Cateva sute de persoane au inceput sa protesteze .

Sute de romani blocati in vama Nadlac, la intrarea in tara: Stam ore in sir

Sute de romani sunt blocati de ore in sir in vama Nadlac, iar regulile de distantare sociala nu exista, toti cei care asteapta sa intre in tara, fiind unul langa celalalt, dupa cum se poate observa si fotografii.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

VIDEO Revolta in vama la Nadlac: Sute de oameni au protestat pentru ca asteapta ore in sir sa treaca granita imbranceli cu jandarmii

Cateva sute de persoane au protestat sambata dupa-amiaza in Vama Nadlac dupa ce au stat ore in sir la coada. Mai multe persoane s-au strans pe jos in zona punctului de trecere a frontierei, au scandat si huiduit si s-au imbrancit cu jandarmii chemati sa mentina ordinea.

VIDEO Blocaj in vama Nadlac: Timpii de asteptare au ajuns la 7 ore Oamenii incep sa se revolte si sa huiduie- UPDATE

Punctul de trecere a frontierei Nadlac I este absolut blocat pe sensul de intrare in Romania, formandu-se cozi de peste 7 kilometri, scriu publicatiile locale. Potrivit datelor politiei de frontiera, timpul de asteptare este de circa 300 de minute 5 ore). 19:00 Autoritatile romane si maghiare au deschis si Vama Bors, ca urmare a aglomeratiei de la Nadlac17. 00 Timpii de asteptare au crescut pana la 7 ore. Oamenii si-au pierdut rabarea si au inceput sa se revolte.

Alerta la un hipermarket din Botosani, dupa ce sotul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Un scandal imens printre angajatii unui hipermarketing din Botosani a prins contur dupa ce sotul unui angajate de la raionul cofetarie brutarie a decedat din cauza coronavirusului. Angajatii sunt revoltati ca cele 20 de persoane care au intrat in contact cu colega indurerata nu au fost trimisi in izolare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )