Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Shepherd of Fire!

Devorator Monden Devorator Monden,
Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Shepherd of Fire!

Noua piesa a formatiei rock americane este extrasa ca single oficial de pe ultimul album marca Avenged Sevenfold, intitulat Hail To The King, care a fost lansat la sfarsitul lunii august. Desi Halloweenul a trecut, rockerii simt nevoia sa mai stea putin in aceasta faza, dovada stand videoclipul piesei Shepherd Of Fire. Solistul M. Shadow . continuă pe Devorator Monden

Michael Buble a lansat videoclipul piesei You Make Me Feel So Young!

Noul single al artistului este extras de pe cel mai recent album marca Michael Buble, intitulat To Be Loved, care a fost lansat anul acesta in aprilie. You Make Me Feel So Young este cel de-al patrulea single al materialului. Videoclipul postat recent pe contul de Youtube al artistului canadian este simplu, infatisandu-l pe Michael .

Rick Ross, Wale, Whole Slab si Birdman lanseaza videoclipul piesei Stack On My Belt!

Noua piesa a celor patru rapperi este inclusa pe compilatia Self Made Vol. 3 care a fost lansata pe 17 septembrie. Din informatiile pe care le avem, Stack On My Belt este un single promotional extras de pe acest material. Rick Ross, Wale, Whole Slab si Birdman au lansat pe cinci noiembrie si videoclipul noii lor .

Kelis a filmat videoclipul piesei Rumble! Vezi aici doua fotografii teaser!

Noua piesa a artistei americane este primul single extras de pe viitorul sau material discografic, intitulat Food, care va fi lansat in decursul anului viitor. Rumble va fi lansat la sfarsitul acestei luni si va incepe a fi difuzat pe posturile de radio, urmand ca pe iTunes lansarea sa aiba loc la inceputul anului 2014.

JIN prezinta videoclipul piesei sale de debut Gone!

Inscrisa la casa de discuri Woollim Entertainment, debutanta JIN a lansat acum putin timp mult anticipatul clip al piesei sale de debut, intitulata Gone. Videoclipul beneficiaza de aparitia actriteiKim Yoo Jung si a lui Xiumin din formatia EXO in rolul personajelor principale. Xiumin joaca rolul unui baiat bogat care se indragosteste de personajul lui Kim .

HOT! DJ Dark si Andreias lanseaza videoclipul piesei Patagonia!

Deja consacrati in industria muzicala romaneasca, Dj Dark si Andreias lanseaza astazi noul lor single Patagonia, care se bucura si de un videoclip. Mergand pe ideea titlului piesei, videoclipul ii urmareste pe baieti cum ajung in Patagonia un loc unde lumea se distreaza incontinuu si se bucura de natura. Filmarile au durat in jur de .

HOT! miss A revin cu videoclipul piesei Hush + albumul Hush!

Fei, Jia, Min si Suzy isi fac comebackul intr-un mod uimitor, lansand dintr-un foc videoclipul noului single, Hush, dar punand in acelasi timp la dispozitia fanilor si piesele de pe noul material marca miss A, intitulat tot Hush. In cadrul clipului recent dezvaluit fetele adopta un stil mult mai dark purtand mai multe tinute sexy .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )