Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce avere are Catalin Ionita, propus de ministrul Carmen Dan pentru sefia Politiei Romane DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Ce avere are Catalin Ionita, propus de ministrul Carmen Dan pentru sefia Politiei Romane DOCUMENT

Catalin Ionita, sef DGA, cel care a fost propus de ministrul Carmen Dan sa ocupe scaunul de sef al Politiei Romane in locul chestorului-sef Bogdan Despescu, are o avere mai mult decat decenta. Cel putin asa reiese din ultima declaratie de avere depusa, cea din 2017. continuă pe Adevărul

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre Ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

Tudose nu il demite pe seful Politiei, asa cum ii ceruse ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a anuntat la debutul sedintei de Guvern ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o sapatamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in scandalul politistului pedofil. Tudose a amanat astfel decizia de demitere a lui Despescu, ceruta ieri de ministrul de Interne, Carmen Dan. Tudose a mai spus ca a aflat pe surse ca interimarul propus de Carmen Dan nu ar fi vrut sa preia postul lui Despescu.

Cine este seful Serviciului Omoruri caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: l-a anchetat pe Interesul National si a criticat modificarile Codurilor Penale

Comisarul Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan sa-i ceara demisia, are impreuna cu echipa lui, performante neatinse de nicio alta structura similara din Europa. A fost si foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atragandu-i atentia ca nu ar trebui sa comenteze.

Monica Dajbog (MAI): Ministrul Carmen Dan asteapta pana miercuri explicatii privind testarile la care a fost supus politistul banuit de pedofilie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, asteapta explicatii pana miercuri de la conducerea Politiei Romane in legatura cu testarile psihologice la care a fost supus politistul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, potrivit News. ro. Ea a mai spus ca ministrul Carmen Dan apreciaza necesara o evaluare de ansamblu a managementului Politiei, la toate nivelele, care se poate face doar printr-o diagnoza serioasa de sistem, iar pana atunci toti acei sefi care de-a lungul timpului au ascuns problemele sub pres ar trebui sa faca un pas inapoi.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

Secretara de la Interne SE RAZBUNA PE POLITISTUL care a avertizat ca DECIZIILE PSD VOR SCAPA DE PUSCARIE criminalii si violatorii. Carmen Dan cere DEMISIA sefului Serviciului Omoruri

Dulce razbunare! Ministrul Carmen Dan a gasit vinovatii pentru depistarea tarzie a politistului-pedofil de la Rutiera. Aceasta i-a cerut demisia, printre altii, sefului Serviciului Omoruri, Radu Gavris, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )