Libnet.ro
UNICEF

18:30

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Hotnews Hotnews,
 Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului. continuă pe Hotnews

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a fost demis. Ministrul Carmen Dan cere si alte retrageri

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a solicitat demiterea din functie a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu. Cererea a fost deja trimisa premierului Mihai Tudose. Asa cum am.

CUTREMUR in Guvern! Surse: Tudose se gandeste sa-i ceara DEMISIA ministrului Carmen Dan

Un nou scandal e pe cale de a zdruncina PSD! Dupa disputele dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea, premierul da de pamant si cu ministrul de Interne, Carmen Dan. Surse politice au precizat pentru.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

(Surse) Tudose: Nu mai pot sa conduc un trabant. Care sunt ministrii pe care premierul vrea sa-i mentina dupa restructurarea guvernului

Informatii noi ies la iveala din sedinta CEx de luni. Surse politice declara ca premierul Mihai Tudose le-a spus colegilor ca nu poate conduce un trabant si sa ajunga in Formula 1. Premierul.

Ipostaze de TOT RASUL cu omul pe care Carmen Dan il vrea seful Politiei: INCREDIBIL in cat timp a spart usa unui infractor! (VIDEO)

Posibilul nou sef al Politiei Romane este Catalin Ionita, el putand fide acum incolo, reperul nostru pentru siguranta su incredere. Capacitatea sade a coordona o echipa a.

Arad: Ancheta a Politiei dupa ce doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa, in urma consumului unor substante inca neidentificate

Politistii au inceput o ancheta pentru omor din culpa dupa ce intr-o casa din municipiul Arad au fost descoperite cadavrele a doi barbati, care nu prezentau urme de violente pe corp, insa despre care anchetatorii cred ca au consumat substante periculoase, care urmeaza sa fie identificate in urma efectuarii necropsiei, relateaza News. ro.

Dragnea cere ancheta la varful Politiei, dupa cazul agentului acuzat de pedofilie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului de Interne sa cheme la raport sefii Politiei in cazul politistului suspect de pedofilie de la Rutiera. Dragnea spune ca lucrurile nu pot r?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )