Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

B1 B1,
Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

Ilie Nastase, care implineste 74 de ani pe data de 19 iulie, a reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta. Acesta a fost casatorit de cinci ori, prima oara in anul 1972 si ultima oara in. continuă pe B1

Cati copii are Ilie Nastase

Ilie Nastase, tenismenul care a fost visul oricarei femei, inca mai frange inimii la cei 73 de ani. Proaspat casatorit pentru a cincea oara, nu este exclus ca, pana la sfarsitul vietii sa mai aiba cel.

Ilie Nastase, mesaj cutremurator de ziua sa: Ce-mi doresc la 74 de ani? Sa traiesc! Schimbarea radicala care i-a dat viata peste cap!

Ilie Nastase implineste astazi 74 de ani, pe care-i sarbatoreste alaturi de noua sa sotie, Ioana, pe plaja din Constanta. Marele tenismen afirma ca a plecat din Bucuresti pentru ca se saturase de paparazzi si s-a lasat adoptat de orasul de la malul marii. Are deja si buletin de Constanta.

Ilie Nastase a recunoscut totul, chiar in ziua in care implineste 74 de ani! Cine i-a zis Nasty si mai ales de ce

Ilie Nastase a implinit 74 de ani. Cel mai mare jucator de tenis al Romaniei, dublu castigator de Grand Slam, a avut o cariera memorabila. Datorita performantelor realizate pe teren, dar si pentru carisma sa inegalabila. Titlurile la simplu de la US Open 1972) si Roland Garros 1973) l-au dus in Hall of Fame. Dar .

DigiSport: Cine i-a pus lui Ilie Nastase porecla Nasty: Pe urma am aflat ce inseamna

Legendarul Ilie Nastase, unul dintre cei mai populari sportivi din toate timpurile, implineste azi 74 de ani.

Ce avere are Alexandru Arsinel. Cati bani a strans intr-o viata din teatru si film

In urma cu doua luni, Alexandru Arsinel s-a mutat la Sinaia, motiv pentru care a decis ca poate inchiria casa pe care o detine im statiunea 2 Mai. Iata, asadar, cati bani ii costa pe turisti sa vina cateva zile la vila actorului. Ce avere are Alexandru Arsinel Alexandru Arsinel a fugit de caldura verii .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )