Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cati copii are Ilie Nastase

B1 B1,
Cati copii are Ilie Nastase

Ilie Nastase, tenismenul care a fost visul oricarei femei, inca mai frange inimii la cei 73 de ani. Proaspat casatorit pentru a cincea oara, nu este exclus ca, pana la sfarsitul vietii sa mai aiba cel. continuă pe B1

Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

Ilie Nastase, care implineste 74 de ani pe data de 19 iulie, a reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta. Acesta a fost casatorit de cinci ori, prima oara in anul 1972 si ultima oara in.

Ilie Nastase, mesaj cutremurator de ziua sa: Ce-mi doresc la 74 de ani? Sa traiesc! Schimbarea radicala care i-a dat viata peste cap!

Ilie Nastase implineste astazi 74 de ani, pe care-i sarbatoreste alaturi de noua sa sotie, Ioana, pe plaja din Constanta. Marele tenismen afirma ca a plecat din Bucuresti pentru ca se saturase de paparazzi si s-a lasat adoptat de orasul de la malul marii. Are deja si buletin de Constanta.

Ilie Nastase a recunoscut totul, chiar in ziua in care implineste 74 de ani! Cine i-a zis Nasty si mai ales de ce

Ilie Nastase a implinit 74 de ani. Cel mai mare jucator de tenis al Romaniei, dublu castigator de Grand Slam, a avut o cariera memorabila. Datorita performantelor realizate pe teren, dar si pentru carisma sa inegalabila. Titlurile la simplu de la US Open 1972) si Roland Garros 1973) l-au dus in Hall of Fame. Dar .

DigiSport: Cine i-a pus lui Ilie Nastase porecla Nasty: Pe urma am aflat ce inseamna

Legendarul Ilie Nastase, unul dintre cei mai populari sportivi din toate timpurile, implineste azi 74 de ani.

Cine este Gigi Hadid. Cati bani are si cine este tatal copilului ei

Gigi Hadid a revenit in atentia presei din lumea intreeaga datorita frumusetii sale, dar si a familiei din care provine. Cine este tanara, care sunt veniturile sale si cine este tatal copilului ei? Cine este Gigi Hadid? Gigi Hadid este una dintre cele mai bine platite supermodele din toata lumea, alaturi de sora sa mai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )